ERZURUMLU ÜNLÜLER

Tuşlu Çalgılar Uzmanı Ses Sanatçısı Erhan Erkal

Tuşlu Çalgılar Uzmanı Ses Sanatçısı Erhan Erkal
Tuşlu Çalgılar Uzmanı Ses Sanatçısı Erhan Erkal

Rahmetli İbrahim Erkal'ın kuzeni olan Erhan Erkal 27 Ekim 1980 Erzurum doğumludur. Küçük yaşlarda müzik hayatına başlangıç yapmıştır.

Uzmanlık alanı olan tuşlu çalgılara yine bu yıllarda başlangıç yapan Erhan Erkal ,ilk amatör bestesini de yapma başarısını göstermiştir(Yazgülüm).

Büyük bir müzik adamı olma idealinin oluşumunda amcasının oğlu ünlü sanatçı İbrahim Erkal'ın da etkisi bi hayli olmuştur.

Erhan Erkal 2000-2004 yıllında Atatürk Üniversitesi Müzik Öğretmenliğini kazanarak akademik kariyerini de başlatmıştır. TRT ve alternatif bir çok müzik programlarında ve farklı tarzlarda ki (t.h.m.,t.s.m., pop, rock ,tasavvuf) orkestralarda önemli roller almıştır.

Sanatçı Ses rengiyle ve güçlü canlı performansıyla sahne çalışmalarında hatırı sayılır bir kitleye hitap ederken, bir yandan da yüzlerce güzel eserini sesinin ulaşabileceği en son kişiye kadar duyurmaya karar verir ve ülkemizin yetiştirdiği en büyük ustalardan biri olan Güngör Ayık ile uzun bir yola baş koyar.

Aşkzede albümünün temelleri de atılmıştır bu esnada. Büyük ustalarla çalışıp kendini sevenlerine en iyi şekilde ifade edeceği şarkılarından oluşan maxisingle sonunda hazırdır.

Eski adıyla Akbaş yeni adıyla Olimpiyat müzik etiketiyle 2014 kasım ayında bu albüm piyasaya çıkar. Kendi eserlerinden oluşan bu duygusal albüm sağlık sorunları ve production eksikliğinden dolayı pek fazla tanıtılamamışsa da şarkıların duygusal gücü sayesinde belli bir kitlenin yüreğinde taht kurmayı başarmıştır.

Yurtiçi ve yurtdışı konser, düğün, halk konserlerin sahnelerinde sevenleriyle sürekli bir araya gelen Erkal'ın, çok yakında, iki versiyondan oluşan (acustıc-remix) ''ikimize aşkoldu'' isimli duygusal şarkısı, sevenlerinin beğenisine sunulacak.

Kaynak: Erhan Erkal Facebook sayfası

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
14 Ekim 2017 11:14
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza