SEKTÖREL HABERLER

Ticarette Yeni Akım, 'Kapatıyoruz!'

Ticarette Yeni Akım, Kapatıyoruz!
Ticarette Yeni Akım, 'Kapatıyoruz!'

Müşteri Kapma Yarışı!

Türkiye genelinde ve Erzurum'da son yılların trendi, 'Kapatıyoruz' ne anlama geliyor. Bu slogan, işletmelerin alım gücünün arttığı pazarlarında, müşteri kapma yarışının çılgınlığı mı?

Bu yeni akım, yurt genelinde, özellikle mobilya ve beyaz eşya sektöründe daha fazla görülüyor. 'Kapatıyoruz, Bitiriyoruz, Tadilata Giriyoruz, Şimdi Her Şey Zararına ve Yüzde 80'lere Varan İndirim' afişleri ile müşteri portföylerine değişik fırsatlar sunuyorlar.

zararına satış

Kapatma Bahane Amaç Ayakta Kalmak Mı?...

Peki neden mi? İlk karşımıza çıkan son yıllarda vatandaşın alım gücünün artması oluyor. Artık vatandaşlar yıllarca bir oturma grubu ve veya beyaz eşyayı kullanmıyor. Arıza veya her hangi bir sorunda yeni ürünlerle değiştirmeyi tercih ediyor. İşletmeler ise piyasada her geçen gün alternatiflerin artmasına bağlı olarak çıkış yolları arıyor.

Kapatıyoruz

'Kapatıyoruz' Çılgınca Bir Fikir Mi?

Değişime ayak uydurup piyasayı iyi okuyan doğru reklam tercihi ile ayakta kalıyor. Ya da ilginç fikirlerle var olmaya çalışıyor. Bunlardan biride, kapatma, 'Kapatıyoruz' çılgınlığı...

İşletmeler, 'Kapatıyoruz' sloganı ile müşteri çekip elinde ki ürünü cüzi miktarlarla satıp sürümden kazanıyor. Yanı 'Kazan Kazan' alanda satanda memnun... Ayrıca işletme yenilenmeye gidiyor. Değişime ayak uydurup yeni konsept ile pazarında var olmaya çalışıyor.

Bitiriyoruz

3 Aydan Fazla Kampanyalı Satışa İzin Yok...

Edindiğimiz bilgilere göre, işyeri, tasfiye halinde 6 ay, diğer hallerde 3 ayı geçemeyecek yani 3 aydan fazla kampanyalı satış yapamıyor. Diğer taraftan, kampanyaların ise başı, sonu belli olmalı deniliyor.

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
22 Aralık 2017 22:10
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza