GÜNCEL

11-18 Şubat'ta Geleceğin Şampiyonları EYOF'ta Olacak

11-18 Şubatta Geleceğin Şampiyonları EYOFta Olacak
11-18 Şubat'ta Geleceğin Şampiyonları EYOF'ta Olacak


EYOF İle Geleceğin Olimpiyat Şampiyonları Yarışacak

Avrupa'nın önemli kış spor merkezlerinden biri olan ve uluslararası düzeyde önemli organizasyonlara ev sahipliği yapan Erzurum, 2017 Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali (EYOF 2017); kapsamında geleceğin olimpiyat şampiyonlarını ağırlamaya hazırlanıyor.


Erzurum'da 11-18 Şubat'ta 9 branşta düzenlenecek EYOF 2017'de, 40 ülkeden 14-18 yaş grupları arasında 807 sporcunun katılacağı organizasyon için çalışmalar devam ediyor. Son yıllarda gerçekleştirdiği uluslararası organizasyonlarla dünya çapında tanınırlığı artan Erzurum, ev sahipliği yaptığı etkinlikleri başarıyla tamamladı. 2011 Dünya Üniversiteler Kış Oyunları, Uluslararası Kayak Federasyonu (FIS) 2012 Kuzey Disiplin Gençler ve 23 Yaş Altı Dünya Kayak Şampiyonası, 2012 Dünya Karışık Çiftler Curling Şampiyonası gibi önemli organizasyonların tecrübesini EYOF 2017'ye yansıtacak.


Oyunlarda Gönüllüler Görev Alacak

Olimpiyat oyunlarına katılma potansiyeli olan genç sporcuların teşvik edilmesi açısından önem taşıyan organizasyonda, Türkiye'yi 24'ü kız, 45'i erkek olmak üzere 69 sporcu temsil edecek. Oyunlarda görev alacak gönüllüler için ekim ayında tamamlanan başvurular sonucu mülakat yapılarak değerlendirilen 600 gönüllü, kişisel özelliklerinin yanı sıra dil ve spor bilgisi baz alınarak festival için seçildi.

Kaynak: Gençlik ve Spor Bakanlığı

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
21 Ocak 2017 23:50
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}