ERZURUM SEÇİM 2023

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Erzurum Mitinginden Notlar!

Cumhurbaşkanı Erdoğanın Erzurum Mitinginden Notlar!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Erzurum Mitinginden Notlar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum'da düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap etti. Erdoğan, son 21 yılda Erzurum'a toplamda 84 milyar yatırım yapıldığını söyledi ve hızlı tren müjdesini yineledi. Ayrıca, Erzurum'da yapılacakları görüntüler eşliğinde anlattı.

Gabar Petrolü Erzurum Dut Pekmezi Kıvamında!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gabar'da bulunan petrolün kalitesine dikkat çekti ve günlük 100 bin varil petrol üretim kapasitesi olan rezerv müjdesini verdi. Muhalefetin kalite hakkında sorduğu sorulara cevap veren Erdoğan, çıkan petrolün Erzurum Dut Pekmezi kıvamında olduğunu söyledi. Erdoğan, mitingde yaptığı konuşmada, doğal gaz ve petrol arama çalışmalarının hem karada hem de denizde devam edeceğini belirterek, enerji bağımsızlığının kazanılana kadar çalışmaların süreceğini söyledi.

Mitinge 130 Bin Kişi Katıldı!

Ak Parti Erzurum İl Başkanlığı ve Seçim Koordinasyon Merkezi çalışmalarının dikkatlerden kaçmadığı miting programında Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erzurumluları selamladı ve  yoğun katılıma dikkat çekerek, "130 bin kişi gelmiş, maşallah" dedi. Konuşmasında, zaferin Türkler kadar Kürtler de, Sünniler kadar Aleviler de kazanacağını vurgulayan Erdoğan, 14 Mayıs'ta bir kez daha sandıktan zaferle çıkacaklarını söyledi. Ayrıca, Pensilvanya'daki hainler dışında kimse üzülmeyeceklerini, Türkiye'ye kefen biçenler dışında kimse boynunu bükmeyeceklerini belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erzurum'un kendileri için çok değerli olduğunu ve sadece seçim dönemlerinde değil, her zaman kapılarının açık olduğunu ifade etti.

Erdoğan, Millet İttifakı'nın millete umut pazarladığını ve kendilerinin milletle yürüyeceklerini belirterek, "Bay bay Kemal Kandil ile yürüyor. 6'lı kumar masasının yalanlarına ve eli kanlı terör örgütlerine meydanı bırakmayın" dedi. Terörle etkin mücadele sayesinde vatandaşların bölgede huzur içinde yaşadığını hatırlatan Erdoğan, "Kardeşlerim devletinize güvenin. Huzurunuza hatta namusunuza göz diken terör örgütü bir daha kılınıza bile ilişemeyecek. Bundan sonra Gabar terörle anılmayacak, bundan sonra Gabar, o bölgede ayrı bir petrol zenginliğiyle anılacak" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Erzurum Mitinginden Notlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Umudunu Türkiye'ye bağlamış mazlumlar, mağdurlar kazanacak. Seccadeye ayakkabıyla basanlar değil, kıblesi Kabe olanlar sevinecek" diyerek, teröründen LGBT'sine nice sinsi niyetle evlatlarımızın geleceğine gözlerini dikenlere fırsat vermeyeceklerini vurguladı. "Türkiye Yüzyılı’nın ışığını söndürmek isteyenlere eyvallah etmeyeceğiz" diyen Erdoğan, zaferle çıkacakları 14 Mayıs'tan sonra kimseyi üzmeyeceklerini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Erzurum Mitinginden Notlar

Türkiye Yıldızını Beraber İnşa Edeceğiz!

Erdoğan'ın konuşması, Erzurum'daki vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı. Cumhurbaşkanı, Dadaşların 21 yıldır kendisini desteklediğini hatırlatarak, "2002 yılından beri aramıza kimseyi sokmadık. Türkiye yıldızını da beraber inşa edeceğiz. Bundan sonra da bir duvar tuğlaları misali kenetleneceğiz" dedi.

Erzurum AK Parti il başkanlığı seçim koordinasyon merkezi tarafından günlerdir hazırlanan miting çalışması büyük başarı ile tamamlandı.

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
5 Mayıs 2023 21:53
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza