KÜLTÜR

Murat Balkuş, Ciğerim adını verdiği tek kişilik oyunuyla Erzurum'a Geliyor

Murat Balkuş, Ciğerim adını verdiği tek kişilik oyunuyla Erzuruma Geliyor
Murat Balkuş, Ciğerim adını verdiği tek kişilik oyunuyla Erzurum'a Geliyor

Erzurumlu usta tiyatro oyuncusu Murat Balkuş, uzun bir aranın ardından "Ciğerim" adını verdiği tek kişilik oyunuyla sahneye dönüş yapıyor. Oyun, Kurban Bayramı'nda, 30 Haziran Cuma günü İbrahim Erkal Kültür Merkezi'nde seyircilerle buluşacak.

Murat Balkuş'un Erzurum'da tiyatro sahnesine çıkmasının üzerinden tam 23 sene geçti. Ancak bu uzun aranın ardından, Erzurum sevdalısı sanatçı, özlemle beklenen performansını "Ciğerim" adını verdiği oyunuyla gerçekleştirecek. Sahnelediği oyunla izleyicileri duygusal bir yolculuğa çıkaran Balkuş, hem Erzurumlu hem de İbrahim Erkal'ın kadim dostu olan Murat Balkuş'a başarılar dileyen herkese teşekkür etti.

"Ciğerim" adlı tek kişilik oyununun sahneleneceği İbrahim Erkal Kültür Merkezinde Murat Balkuş uzun bir sürenin ardından hayranlarıyla buluşmanın heyecanını yaşıyor. Oyunun tarihini sabırsızlıkla bekleyen Erzurumlular, Murat Balkuş'un sahne performansına olan özlemiyle bir araya gelecekler.

Erzurum'da tiyatro sahnesinde yeniden boy gösterecek olan Murat Balkuş, "Ciğerim" adlı oyunuyla izleyicilere unutulmaz bir deneyim sunmayı hedefliyor. Oyunda, Balkuş'un benzersiz oyunculuğu ve yeteneğiyle birlikte izleyiciler, duygu dolu bir hikayenin içine çekilecekler.

Murat Balkuş'un "Ciğerim" ismini verdiği tek kişilik oyunu, 30 Haziran Cuma günü İbrahim Erkal Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek. Erzurum halkı, bu özel gösteriye katılarak, uzun bir süredir hasret kaldıkları Murat Balkuş'un performansını izleyebilecekler. Oyunun sahneleneceği geceye dair heyecan sevenlerini sarmış durumda. İbrahim Erkal Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek bu anlamlı buluşma, Murat Balkuş'un ve izleyicilerin yüreklerinde unutulmaz bir iz bırakacak.

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
2 Haziran 2023 22:39
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}