EĞİTİM

Şair Nef'i Ortaokulu TÜBİTAK Bölge Birincisi Oldu

Şair Nefi Ortaokulu TÜBİTAK Bölge Birincisi Oldu
Şair Nef'i Ortaokulu TÜBİTAK Bölge Birincisi Oldu

Şair Nefi Ortaokulu, değerler eğitimi alanında gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Okulun öğrencileri, "Dostluk Masası" adını verdikleri bir projeyle bölge 1.'si olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

Bu sevindirici haberi duyuran Şair Nefi Ortaokulu'nun danışman öğretmeni Yavuz Akyıldız, öğrencilerin başarısıyla gurur duyduğunu belirtti. Değerler eğitimi alanında önemli bir projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen öğrencilerin Azra Miloğlu, Ruken Kaya ve Seyid Kevser Seccadi olduğunu ifade eden Akyıldız, onların çalışmalarının takdire şayan olduğunu vurguladı.

 

"Dostluk Masası" projesinin amacının, öğrenciler arasında dostluk ve dayanışmayı artırmak, hoşgörü ve saygı gibi değerleri ön plana çıkarmak olduğunu belirten Akyıldız, öğrencilerin bu hedeflere ulaşmak için büyük bir gayret gösterdiğini söyledi. Projenin bölge finallerinde birinci seçilmesinin, öğrencilerin emeklerinin karşılığını aldığının bir kanıtı olduğunu dile getiren Akyıldız, Türkiye finallerinde de başarıyla temsil edileceklerine olan inancını dile getirdi.

 

Şair Nefi Ortaokulu yönetimi, öğrencilerin bu başarısıyla gurur duyduklarını ve onları desteklemeye devam edeceklerini belirtti. Okulun bu başarısı, diğer öğrencilere de örnek olacak nitelikte olduğunu ifade eden yönetim, değerler eğitiminin önemine vurgu yaparak, bu tür projelerin okuldaki öğrenci etkinliklerinin artmasına vesile olduğunu belirtti.

 

Şair Nefi Ortaokulu'nun "Dostluk Masası" projesi, Türkiye finallerinde diğer okullarla yarışacak ve başarılı bir temsil sergilemeyi hedefleyecek. 

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
5 Haziran 2023 23:29
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}