EĞİTİM

Erzurum İHH Yaz Kursu 'Muhabbet Okulu' Açıyor

Erzurum İHH Yaz Kursu Muhabbet Okulu Açıyor
Erzurum İHH Yaz Kursu 'Muhabbet Okulu' Açıyor

Erzurum İHH İnsani Yardım Derneği Yaz Kursuyla Çocuklara Milli ve Manevi Değerler Kazandırıyor!

Çocukların Yaz Kursunda Hem Eğlenerek Öğrenmeleri Sağlanıyor Hem de Sosyal Etkinliklere Katılıyorlar!

Erzurum İHH İnsani Yardım Derneği, yetim, ihtiyaçlı ve mağdur ailelere yardım etmenin yanı sıra çocukların eğitimine de büyük önem veriyor. Bu kapsamda, Cihannüma Derneği ve Enderun Derneği ile işbirliği yaparak "YAZ KURSU MUHABBET OKULU" adını verdikleri bir yaz kursu düzenliyorlar. 

Erzurum Lisesi yerleşkesinde 10 Temmuz-11 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan yaz kursu, 12-18 yaş grubu öğrencilere yönelik olarak planlanmıştır. Kurs boyunca Kur'an-ı Kerim, İlmihal ve Siyer dersleri gibi dini eğitimler her sabah düzenlenecek. Öğleden sonra ise spor, kamp, ata binme, yüzme, dağcılık gibi sosyal etkinliklerle zenginleştirilmiş bir eğitim programı sunulacak.

Velilerin çocuklarını bu özel yaz kursuna teşvik etmeleri için birçok sebep bulunuyor. Yaz kursu, çocuklara milli ve manevi değerleri yüksek tutma amacıyla tasarlanmıştır. Kur'an-ı Kerim, İlmihal ve Siyer gibi dini derslerle çocukların İslam kültürünü daha iyi anlamaları ve bu değerleri güçlendirmeleri hedeflenmektedir.

Ancak sadece dini eğitimlerle sınırlı kalmayan yaz kursu, çocukların eğlenceli ve öğretici bir yaz geçirmelerini sağlamak amacıyla sosyal etkinliklerle dopdolu bir program sunmaktadır. Spor, kamp, ata binme, yüzme, dağcılık gibi aktivitelerle çocuklar hem fiziksel hem de zihinsel olarak gelişme fırsatı bulacaklar.

Erzurum İHH İnsani Yardım Derneği'nin düzenlediği yaz kursu, çocuklara hem eğitim hem de eğlence imkanı sunan bir fırsat olarak öne çıkıyor. Veliler, çocuklarının milli ve manevi değerlerini güçlendirecek bu kursa katılmaları konusunda teşvik ediliyor. Yaz kursu, çocukların hem dini bilgilerini artırmalarına hem de sosyal etkinliklere katılarak yeni beceriler kazanmalarına olanak sağlayacak.

Çocuklarınızı Erzurum İHH İnsani Yardım Derneği Yaz Kursu'na kaydettirerek onların milli ve manevi değerlerle donanmış bir yaz geçirmelerini sağlayabilirsiniz. Unutmayın, eğitim ve eğlence bir arada!

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
1 Temmuz 2023 19:16
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}