SPOR

Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu açıklamalarda bulundu.

Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu açıklamalarda bulundu.
Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu açıklamalarda bulundu.

Erzurumspor'un Teknik Direktörü Hakan Kutlu, bugün düzenlediği basın toplantısında kulübün gelecek planları hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Kutlu, takımının gösterdiği müthiş uyum ve çabalar sayesinde ligde kalma hedefini başardıklarını belirtirken, artık önlerine bakma zamanının geldiğini vurguladı.

Kutlu, "Bugüne kadar gerçekten müthiş bir uyumla geldik. Ekibimiz, oyuncu grubumuz, destek personelimiz, kulüp personelimiz, yönetimimiz, taraftarımız ve özellikle Kulüp Başkanımız Sayın Ahmet Dal'la uyum içinde çalıştık. Bunun meyvesi olarak da, iki sezon boyunca Erzurum şehrinin alışık olmadığı, ancak mecbur kaldığı bir hedefi gerçekleştirdik, takımımızı ligde tuttuk diyebilirim." dedi.

Gelecek sezon için hedeflerinin yüksek olduğunu belirten Kutlu, şunları dile getirdi: "Artık önümüze bakma zamanı geldi. Şehrimiz, camiamız artık alt tarafa oynamak istemiyor. Taraftarımızın sabrı kalmadı. Şehrimiz ve camiamızla birlikte hareket ederek önümüzdeki sezonun planlanmasını yapıp, transfer yasağımızın kaldırılmasıyla birlikte Erzurumspor'u hak ettiği yere, Süper Lig'e taşımalıyız diye düşünüyorum."

Ayrıca, geçen sezona ve bu sezona dair de değerlendirmelerde bulunan Kutlu, "Yaklaşık 2 sezondur her maçımız final, her maçımızın bir anlamı vardı. Çıktığımız her karşılaşmaya puan veya puanlar için çıktık. Oyuncularımın canı sağ olsun. Hepsini yürekten tebrik ediyorum. Tüm sezon boyunca yüreklerini ortaya koydular. Bugün de sahada müthiş bir karakter örneği gösterdiler. Hepsine tekrar teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Kutlu'nun açıklamalarının ardından, Erzurumspor camiası gelecek sezon için heyecanla bekleyişe geçti.

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
22 Nisan 2024 08:01
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}