SPOR

EYOF Sahne Şovlarıyla Açılacak!

EYOF Sahne Şovlarıyla Açılacak!
EYOF Sahne Şovlarıyla Açılacak!


EYOF Seremonisine Saatler Kala

EYOF 2017 Erzurum'un resmi açılış seremonisi 12 Şubat Pazar günü saat 19.30'da Kazım Karabekir Stadyumu'nda başlayacak. Açılış seremonisini renklendirecek sahne şovları ise geceye renk ve heyecan katacak.

Kazım Karabekir Stadyumunda düzenlenecek törende, wushu gösterisi, Karizma Show sahnesi ve Şener Kaya Show en ilgi çekici sahne performanslarını sergileyecek. Ana vatanı Çin olan ve bir savunma sanatı olan wushu, sanda ve taola olmak üzere iki şekilde yapılıyor. Sanda karşılıklı dövüş sanatıyken, taolu ise daha çok akrobasi hareketlerinin olduğu bir gösteri sanatı. Açılış seremonisinde wushuda çeşitli yaş gruplarında dünya şampiyonlukları bulunan milli sporcular sahneyi renklendirecek.

Tekerlekli Bisiklet Şov

Açılış seremonisinde sahneden tüm stadyumun adrenalini yükseltecek bir diğer gösteri ise yedi kişilik Karizma Show'un performansı olacak. Ekip, sahnede birbirinden farklı koreografiler ve akrobatik smaçlarla heyecanı doruğa çıkaracak.

Türkiye'nin en uzun tek tekerlekli bisiklet şovmeni Şener Kaya da gecede sahnede olacak isimlerden. Tek tekerlek üzerinde gerçekleştirdiği jonglörlük gösterileri ile Şener Kaya açılış seremonisini renklendirecek.

Kaynak: EYOF

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
11 Şubat 2017 19:06
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}