SAĞLIK

Sağlıkçılar Eğitime Alındı

Sağlıkçılar Eğitime Alındı
Sağlıkçılar Eğitime Alındı


Erzurum'da İl Halk Sağlığında Eğitim!

Bebek-Çocuk İzlem Protokolü, Çocuk Güvenliğinin Sağlanması, Gelişimsel Kalça Displazisi Eğitimi, Progesteron Hap İçeren Bilgilendirme Toplantısı ve Akılcı Antibiyotik Kullanımı toplantısı yapıldı.


Erzurum Halk Sağlığı Müdürlüğü, ilde görev yapan, Aile Hekimleri, Aile Sağlığı Elemanları ve Toplum Sağlığı Merkezi çalışanlarına yönelik olarak üç grup şeklinde, Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonunda Bebek-Çocuk İzlem Protokolü, Çocuk Güvenliğinin Sağlanması, Gelişimsel Kalça Displazisi Eğitimi, Progesteron Hap İçeren Bilgilendirme Toplantısı ve Akılcı Antibiyotik Kullanımı ile ilgili eğitim programı düzenledi.

Eğitimlere 4 Yüz Sağlıkçı Katıldı

Gerçekleşen eğitimlere toplam 4 yüz kişi katıldı. Eğitimler, Bebek-Çocuk izlem Protokolü, Çocuk Güvenliğinin Sağlanması Eğitimini Halk Sağlığı Bulaşıcı Olmayan Hastalılar ve Kronik Durumlar Birimi Şube Müdürü Uzm. Dr. E. Füsun Karaşahin, Akılcı Antibiyotik Kullanımını Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Uzm. Dr. Sinan Yılmaz ve Gelişimsel Kalça Displazisi Eğitimi Ortapedi Uzmanı Op. Dr. Ali Şahin tarafından verildi. Eğitime verdiği katkılardan dolayı Op. Dr. Ali ŞAHİN'e teşekkür belgesi Uzm. Dr. E.Füsun Karaşahin tarafından takdim edildi.

Kaynak: Erzurum Halk Sağlığı İl Müdürlüğü

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
22 Şubat 2017 16:28
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}