GÜNCEL

Erzurum'u Hayvancılıkta Cazibe Merkezi Yapacak Tesisler Açıldı

Erzurumu Hayvancılıkta Cazibe Merkezi Yapacak Tesisler Açıldı
Erzurum'u Hayvancılıkta Cazibe Merkezi Yapacak Tesisler Açıldı


Erzurum Damızlık Koyun, Keçi Yetiştiricileri Birliği tarafından yapılan resmi hayvan satış pazarı açıldı


Merkez Aziziye İlçesinde Koyun, Keçi yetiştiricileri birliği tarafından 70 bin metre kare alan üzerine yapılan ve 7 milyon liraya mal olan resmi hayvan satış pazarı düzenlenen törenle açıldı.

Törene, Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcısı Faruk Fıratoğlu, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Osman Akar, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Çelik, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, Damızlık Koyun, Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Emrullah Akpınar ve vatandaşlar katıldı.

Erzurum hayvan satış pazarı

Program, açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından halk oyunları gösterisi ile başladı. Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, "küçükbaş hayvancılığın yoğun olarak yapıldığı ilimizde açılan bu önemli yatırımın herkese hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Vali Seyfettin Azizoğlu ise Erzurum'un bölgenin hayvancılık merkezi olduğuna vurgu yaparak." Bu gün Damızlık Koyun, Keçi Yetiştiricileri Birliği tarafından yapılan hayvan satış pazarı'nın açılışı yapıyoruz. Hayvancılık alanında yapılan bu önemli tesisin açılışı ile şehrimizin hayvancılık sektörü daha da gelişecektir. İnşallah bu tesis ile şehrimiz bölgesinin cazibe merkezi olarak kendinden beklenen güzellikleri ve kalkınmayı sağlamış olur. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum."diye konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Azizoğlu tarafından Damızlık Koyun, Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Emrullah Akpınar'a pazar ruhsatının verilmesiyle program sona erdi.

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
1 Şubat 2018 17:48
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}