SEKTÖREL HABERLER

Türkiye Geneli 40 Bin Okul Arasında İlk 50'de Erzurum'dan Bir Okul Var

Türkiye Geneli 40 Bin Okul Arasında İlk 50de Erzurumdan Bir Okul Var
Türkiye Geneli 40 Bin Okul Arasında İlk 50'de Erzurum'dan Bir Okul Var

Geçtiğimiz yılın ikinci yarısında yapılan Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş Sınavı'nın (TEOG), en başarılı 50 özel okulu belirlendi

İlk 50'de Doğu Anadolu'dan yalnızca bir okul girebildi. 478,375 YEP ortalaması ile Özel Güneş Koleji Erzurum ve Doğu Anadolu'nun en başarılı okulu olarak Türkiye geneli en iyi 50 özel okul arasında yer aldı

1989 yılında Erzurum'un ilk özel okulu olarak eğitim ve öğretime başlayan, öğrencilerini milli, manevi ve ahlaki değerlere sahip, hür düşünceli ve bilgili bireyler olarak, geçmişini ve geleceğini beraber sahiplenen seviyeli ve kaliteli bir eğitim ile çok yönlü yetiştiren Güneş Koleji 2017 TEOG'da 46 Türkiye birincisi ile Erzurum 1.'si, Türkiye genelinde ise ilk 50 okul arasına yer alarak başarısının tesadüf olmadığını gösterdi.

Erzurum Özel Güneş Koleji

Özel Güneş Koleji Her Yıl Erzurum'da Birinci

Her yıl LGS, OKS, SBS ve TEOG sınavlarında okul puan ortalamalarına göre Erzurum birincisi olan Güneş Koleji, Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Kız Fen ve Anadolu Lisesi ile 2 kampüste 1400 öğrenci, 140 öğretmen ve 208 çalışanı ile Erzurum'da eğitim sektörüne yön vermeye devam etmektedir.

Erzurum Özel Güneş Koleji

Her Üç Öğrencisinden İkisi Fen Liselerine Gidiyor

Her üç öğrencisinden ikisini fen liselerine gönderen, öğrencilerini hayallerindeki üniversiteler ile buluşturan yine okul puan ortalamalarına göre Türkiye'deki en iyi ilk 50 okul arasında olan Güneş Koleji her yıl akademik başarıları ile ön plana çıkmaktadır.

Erzurum Özel Güneş Koleji

Hem Bilimsel Hem Sosyal, Sportif, Sanatsal ve Kültürel Başarıların Okulu

Kurulduğu günden bu güne sosyal, sportif, kültürel branşlarda Erzurum, Türkiye hatta Dünya dereceleri elde eden ve 1500 ün üzeninde kupa madalya başarı belgesi alan Güneş Koleji Erzurum'da eğitimin lokomotifi konumundadır.

TEOG'da En Başarılı 50 Okulun Listesi

Milli Eğitim Bakanlığı'nın açıkladığı listenin ilk 5 sırasında İzmir, Bursa, Anlatya, Ankara ve İstanbul'daki Özel Bilfen Ortaokulları yer alıyor. İlk 50'de İstanbul'dan 20, İzmir ve Bursa'dan 5'er, Ankara ve Antalya'dan ise 3'er okul var. Doğu Anadolu'dan ise Erzurum'dan sadece 1 okul bulunuyor.

Erzurum Özel Güneş Koleji

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
13 Şubat 2018 14:10
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza