SEKTÖREL HABERLER

Erzurum'da Hayalinizdeki Düğün Gerçek Olsun

Erzurumda Hayalinizdeki Düğün Gerçek Olsun
Erzurum'da Hayalinizdeki Düğün Gerçek Olsun

Royal İnci Düğün ve Kongre Salonu Muhteşem Salonları ile Erzurum'da Hayalinizdeki Düğünü Gerçekleştiriyor

En iyisini isteyenler için kusursuz hizmet sunan Royal İnci Erzurum'da 1500 m2 ve 600 kişi kapasiteli özel dizayn edilmiş salonları ve profesyonel ekipleriyle ile hizmet vermektedir. Hayatınızda bir kez yaşayacağınız, sizin için hayatınızın sonuna kadar özel kalacak olan düğün gününüzü tamda hayal ettiğiniz gibi yaşamanız için doğru adres Royal İnci Düğün ve Kongre Salonu.

Erzurum Royal İnci Düğün Salonu

Geniş pist alanı, akustik ses sistemi, yüksek tavan, 600 kişi kapasitesi, ferah bir ortam, modern mimari, konforlu dizayn, profesyonel ışık sistemleri, rahat oturma planı, çocuklara özel oyun salonu, cafe, sigara içme bölümü, güleryüzlü ve deneyimli personel...

Erzurum Royal İnci Düğün Salonu

Royal İnci Düğün ve Kongre Salonu, her bir organizasyon için özel olarak hazırladığı çalışmalar ile en özel gününüzü unutamayacağınız bir anıya dönüştürür. Profesyonel ve sıcakkanlı ekip, günün en iyi şekilde sürdürülebilmesi için siz ve davetlileriniz ile özel olarak ilgilenir. Royal İnci Düğün ve Kongre Salonu konsepte uygun dekorasyon çeşitlerinin yanı sıra en yeni teknoloji ile donatılmıştır. Menü içerikleri, organizasyonun gereksinim duyduğu tüm ihtiyaçlar ve hizmetler paket halinde sunarak hayalinizdeki düğünü en konforlu şekilde gerçekleştirmenizi sağlar.

Erzurum Royal İnci Düğün Salonu

Düğün hazırlıkları içerisinde o kadar detay yer almaktadır ki hepsine tek tek zaman ayırabilmeniz çok zordur. Hayalinizdeki düğünü Erzurum'da, Royal İnci ekibine bırakıp gönül rahatlığı ile diğer işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Seçtiğiniz konsept doğrultusunda profesyonel kişilerle çalışarak sizin özel gününüz de hiçbir eksik kalmaması için çalışırlar. Salon süsleme, fotoğraf çekimi, kuaför, davetlileri karşılanması, iç mekan havai fişek, yaş pasta volkanı, davetlilere sunulacak ikramlar ve daha birçok ihtiyacınızı karşılayacak, bu tatlı telaşınızda bu anları keyifle yaşatacak alanında profesyonel ekip ile yanınızda olurlar.

Erzurum Royal İnci Düğün Salonu

Erzurum'da, sizin için özel olan düğün gününüzde yaşanacak olumsuz bir olay düğün gününüzde moralinizin bozulmasına ve hayatınız boyunca aklınızdan çıkmayacak kötü bir anı olarak sizi üzecektir. Bu yüzden seçimlerimizi iyi yapmamız gerekir. Yeni hayatınıza başlayacağınız bu günde vereceğiniz kararlar ile mutlu yarınları olan hayatınıza huzurla adım atabilirsiniz. Bu konuda Erzurum Royal İnci Düğün ve Kongre Salonu ekibiyle her zaman yanınızdadır.

Erzurum Royal İnci Düğün Salonu

Adres: Çat Yolu Üzeri, Bölge Eğitim Hastanesi Karşısı, Palandöken / Erzurum

İletişim: 0 442 245 07 77 - 0 544 245 07 77

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
28 Nisan 2018 14:47
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza