EĞİTİM

Zil Çaldı Eğitim Başladı!

Zil Çaldı Eğitim Başladı!
Zil Çaldı Eğitim Başladı!

179 Bin Öğrenci Sınıfları Doldurdu!

Okul öncesi, ilkokul ve orta öğretimde toplam 178 bin 860 öğrenci ders başı yaptı.

Erzurum'da 2018 - 2019 eğitim öğretim yılı için Palandöken ilçesindeki Polis Amca İlkokulu'nda tören düzenlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende, okul öğrencileri halk oyunları ile müzik ve şiir dinletisi sundu.

2018-2019 eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olmasını dileyen Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, ilde bu dönemde 9 bin 598 öğretmen ile 178 bin 860 öğrencinin ders başı yaptığını açıkladı.

Erzurum Zil Çaldı Eğitim Başladı

Eski Okulların Yenilenmesi İçin İş Adamlarına Görev Düşüyor!

Bu yıl çok fazla öğretmen açığı olmadığını aktaran Vali Azizoğlu, "Erzurum'da ikili eğitim yapan toplamda 150 okulumuz vardı. Son 2 yıl içinde ilgili bakanlıklar, hayırseverler ve başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere ilçe belediyelerimizle 52 okulu tamamladık. Şu anda 88 okulumuzun inşaatı devam ediyor. Devam eden ve biten okullarımıza 550 milyonluk harcama yapmışız. Bitecek okullarla Erzurum'da ikili eğitim tamamen ortadan kalkmış olacak" dedi.

Vali Azizoğlu, eski okulları da yenileyip modern hale getirmek istediklerini ifade ederek, hayırsever vatandaşlar ve Erzurumlu iş adamlarından bu konuda destek istedi.

Erzurum Zil Çaldı Eğitim Başladı

Vali Menderes ve Arkadaşlarını Unutmadı...

Ülkenin geleceğine ışık tutacak mümtaz şahsiyetlerin Erzurum'dan yetişeceğini söyleyen Vali Azizoğlu, eski başbakanlardan Adnan Menderes'i ölümünün yıl dönümünde rahmetle andıklarını dile getirdi.

Bugün yetişen gençlerin demokrasiyi bir daha sekteye uğratmayacak ruh ve demokrasi bilinciyle yetişmesinin önemine değinen Vali, 'Bunu yetiştirecekler ise öğretmenlerimizdir. Okullarımızda 2 yıl önce başlattığımız öğrencilerin öğretmenleriyle bir saat kitap okuma etkinliği aynı şekilde devam edecek. Bu şekilde okuma ve öğrenme alışkanlığımız olursa başarı kaçınılmazdır."

Erzurum Zil Çaldı Eğitim Başladı

Öğretmenlerin Yer Değiştirme Talepleri Kabul Edilmeyecek!

Vali Azizoğlu, bazı öğretmenlerin yer değişmesiyle ilgili gelen talepleri önceki yıllarda kabul etmedikleri gibi bu yıl da kabul etmeyeceğini vurgulayarak, "Bu sene hiç tatil yapmayacağız ve hep ders çalışacağız. Erzurum'dan çok güzel insanlar yetişecek. Bütün öğrencilerimize başarılar diliyorum." diye konuştu.

Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz'un da öğrencilerle bir araya geldiği tören, Vali Azizoğlu ve beraberinde ki Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, ders zilini çalıp öğrencileri okula davet etmesiyle sona erdi.

Erzurum Zil Çaldı Eğitim Başladı

Erzurum Zil Çaldı Eğitim Başladı

Erzurum Zil Çaldı Eğitim Başladı

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
17 Eylül 2018 19:05
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}