SEKTÖREL HABERLER

Erzurum Kese Market'te 8 Mart Kadınlar Gününe Özel Sürprizlerle Dolu Etkinlik

Erzurum Kese Markette 8 Mart Kadınlar Gününe Özel Sürprizlerle Dolu Etkinlik
Erzurum Kese Market'te 8 Mart Kadınlar Gününe Özel Sürprizlerle Dolu Etkinlik

Her Keseye Uygun Fiyatlarla Hizmet Veren Kese Market'ten 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe Özel Etkinlik

Sosyal sorumluluk faaliyetleri kapsamında Kese Market, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde rengârenk bir etkinlik düzenliyor. Kadınlar Günü'ne özel skeçler, pasta eğitimi ve yarışmaları ve çok özel konuklarla söyleşilerin gerçekleştirileceği ekinlik 8 Mart Cuma günü saat 14.00'te Erzurum Kese Market'te!

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Kese Market Yönetim Kurulu Başkanı Talip Türken, "Biz sadece ticaret yapmıyoruz, sektörümüze ayrı bir renk ve soluk da katıyoruz" diyerek, Kese Market'in çok farklı bir tarza sahip olduğunun altını çizdi. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Erzurum'da birbirinden renkli etkinlikler organize edeceklerini kaydeden Türken, "Şükrüpaşa'da bulunan mağazamızda 8 Mart Kadınlar Günü'ne özel etkinlikler yapacağız. Kadınlarımız, skeçlerle eğlenecek, önce pasta eğitimi alacak ve ardından tüm kabiliyetlerini yarışarak gösterecek. Yine çok özel konuklarımızla söyleşilerimiz olacak, sürpriz hediyelerimiz ve zengin program içeriğiyle kadınlarımız unutamayacakları bir günü Kese Market'te geçirecek. 8 Mart Cuma günü saat 14.00'te tüm hanımları Şükrüpaşa Mahallesi Necip Fazıl Kısakürek Caddesi üzeri, Atakent Sitesi altındaki Kese Market'e bekliyoruz" diye konuştu.

Kese Market 8 Mart Kadınlar Günü

Kese Market Nerede?

Adres: Şükrüpaşa Mahallesi, Necip Fazıl Kısakürek Caddesi, Atakent Sitesi Altı, No:78/B-A, (Nurettin Topçu Bilgi Evi Yanı) Yakutiye, Erzurum,

Telefon: 0 442 242 21 44

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
7 Mart 2019 18:19
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza