SEKTÖREL HABERLER

Erzurum Aşkale Çimento’nun Yeni Hedefi Global Bir Oyuncu Olmak!

Erzurum Aşkale Çimento’nun Yeni Hedefi Global Bir Oyuncu Olmak!
Erzurum Aşkale Çimento’nun Yeni Hedefi Global Bir Oyuncu Olmak!

Aşkale Çimento’da Değişim Zamanı!


Erzurum Aşkale Çimento yeni stratejisini açıkladı ve hedef global bir oyuncu olmak…

Aşkale Çimento, 30 yıllık yolculuğunu geride bırakırken, yenilenen vizyonu, stratejisi ve kurumsal kimliği ile hedefini yerelden globale çevirdi. Aşkale Çimento Grubu İcra Kurulu Başkanı Fatih Yücelik, “Daha güçlü bir Aşkale inşa etmek üzere çıktığımız bu yeni yolculuğumuzda, yenilikçi ve sürdürülebilir çözümlerimizle birlikte global bir oyuncu olmak için önemli adımları atmış bulunuyoruz” dedi.

Aşkale Çimento, kurumsal kimliğini, vizyonunu ve stratejisini yepyeni bir anlayışla değiştirdi. Yeni vizyon ve stratejisini oluşturmak üzere bir süredir üst düzey yönetim ekibi ile çalışmalar yürüten Aşkale Çimento Grubu, yeni vizyonunu; iş mükemmelliği anlayışıyla tüm paydaşları için değer üreten, insan odaklı, güvenilir ve çevreye saygılı, değişmeyen etik değerlere sahip, bulunduğu sektörlerde lider, sürdürülebilir büyüyen bir dünya şirketi olarak belirledi. 

Aşkale Çimento Grubu İcra Kurulu Başkanı Fatih Yücelik

Aşkale Çimento Grubu Ankara Merkez Ofisi’nde gerçekleşen basın toplantısında başlattıkları değişim süreci ve yeniliklerle ilgili açıklama yapan Aşkale Çimento Grubu İcra Kurulu Başkanı Fatih Yücelik, “Bugün, daha güçlü bir Aşkale inşa etmek için çıktığımız yolculuğumuzda, yenilikçi ve sürdürülebilir çözümlerimizle birlikte global bir oyuncu olmak için dönüm noktasında bulunuyoruz. Aşkale'den çıkarak tüm Türkiye'ye yayılan grubumuz için en iyiyi aramaya, sektörümüzdeki liderlik yarışında zirveye tırmanmaya ve çıktığımız globalleşme yolculuğunda yepyeni bir hikâyeyi tüm paydaşlarımızla birlikte yazmaya başlıyoruz” dedi. Yücelik, “Hem ülkemiz hem de dünya için daha iyi bir gelecek inşa etmek konusunda üzerimize düşeni yapmaya kararlıyız. Yeni kurumsal kimliğimiz, vizyonumuz ve stratejimiz sektörde değişim ve dönüşümün öncüsü olma hedefimize tamamen bağlı olduğumuzu gösteren ilk adımımızdır” diye sözlerine ekledi. Yücelik, yapılan bu köklü değişimin yakın ve orta vadedeki yeni yatırımların habercisi olduğunu da vurguladı.

Yeni Strateji ve Değerler !

Aşkale Çimento İcra Kurulu Başkanı Fatih Yücelik, global hedeflere ulaşmak üzere, yeni değerler ve stratejiler de belirlediklerini ifade ederken, “Yeni stratejimizin temel taşlarını, dünyanın da kabul ettiği; iş mükemmelliği, nakit yönetimi, insana

yatırım ve sürdürülebilirlik, kârlı büyüme, inovasyon ve dijitalizasyon kavramları oluşturuyor” dedi.

Geleceğe Kanat Açıyoruz!

Aşkale Çimento İcra Kurulu Başkanı Fatih Yücelik,  yenilenen kurumsal kimliğin hikayesi ile ilgili, “Ürünler gelip geçecek, teknolojiler zaman içerisinde değişecek ancak yenilenen markamız, Aşkale Çimento’nun mirasını başarılı bir geleceğe taşımaya devam edecek” dedi.  

“Zor Ama Başarılı Bir Yılı Geride Bıraktık”

Basın toplantısında 2021 yılı kapanış rakamlarını da değerlendiren Fatih Yücelik, sektörel anlamda zorluklarla dolu bir yıl olmasına rağmen Aşkale Çimento Grubu olarak finansal anlamda yılı başarı ile kapattıklarını söyledi. Yücelik, 2021 yılı çimento satış cirosunun bir önceki yıla göre %41 oranında, hazır beton satış cirosunun ise, bir önceki yıla göre %59 artış gösterdiğini açıkladı. Çimento ihracat cirosunda yüzde 25 yükseliş olduğunu belirten Yücelik, klinker ihracatının ise, %67 oranında arttığını ifade etti. 

Aşkale Çimento Hakkında!

Aşkale Çimento, 1971 yılında, Aşkale’de faaliyetine başlamıştır. Aradan geçen zaman içerisinde Erzurum, Trabzon, Van, Gümüşhane, Erzincan, Bilecik, Samsun çimento fabrikaları ile sektörde önemli bir oyuncu haline gelen Aşkale Çimento’nun; Ağrı, Bursa, Bilecik, Erzurum, Rize, Samsun, Trabzon, Tirebolu, Van illerinde de hazır beton tesisleri bulunmaktadır.

Aşkale Çimento, 1993 yılındaki özelleştirme ile birlikte hem yatırımlarda hem de pazar payının genişletilmesi noktasında atılımda bulunmuş, geniş dağıtım ağı sayesinde müşterilerinin ürün ve hizmet ihtiyaçlarını zamanında karşılamayı başarmıştır.

Aşkale Çimento; iş mükemmelliği anlayışıyla tüm paydaşları için değer üreten, insan odaklı, güvenilir ve çevreye saygılı, değişmeyen etik değerlere sahip, bulunduğu sektörlerde lider, sürdürülebilir büyüyen bir dünya şirketidir.

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
24 Mart 2022 10:21
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza