ŞEHR-İ ERZURUM

Gürcükapı Kent Meydanı Açıldı

Gürcükapı Kent Meydanı Açıldı
Gürcükapı Kent Meydanı Açıldı

Büyükşehir Belediyesi’nin önemli yatırımlarından biri olan Gürcükapı Kentsel Dönüşüm ve Meydan Projesi kapsamında çevre düzenlemesi bitirilen Gürcükapı Camii’nde Cuma namazını kılan Valimiz Sn. Okay Memiş ve Belediye Başkanı Sn.Mehmet Sekmen, cami çıkışında vatandaşlarla bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen olan Gürcükapı Kentsel Dönüşüm ve Meydan Projesi çok kısa bir sürede tamamlandı. Gürcükapı Kent Meydanı tamamlanmasıyla birlikte tarihi Gürcükapı Camii de ibadete açıldı. 

Erzurum yeni bir kent meydanına daha kavuştu. Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gürcükapı Kentsel Dönüşüm ve Meydan Projesi ile Erzurum’un merkezine yepyeni bir çehre kazandırılacak.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen: "Gürcükapı Kentsel Dönüşüm ve Meydan Projesi’nin bir günde ortaya çıkmış bir çalışma değildir. Bu projenin ortaya çıkmasından önce uzun bir istişare süreci oldu. Bölgedeki esnafımız ve mülk sahipleriyle sık sık bir araya geldik, görüşlerini aldık, önerilerini dinledik, beklentiler ışığında böyle bir projeyi ortaya çıkarmış olduk. Bu proje Gürcükapı’mıza hem sosyal hem de ticari bir hareketlilik kazandırmış olacak. Sonuçta bu bölge finans kuruluşlarının yoğun olduğu bir bölge; artan nüfus ve araç hareketliliği sebebiyle bir beklenti ve ihtiyaç içerisinde... İşte bu projemizde Gürcükapı’nın beklentilerini karşılamış, insanımızı ve esnafımızı rahatlatmış, şehir merkezimize de apayrı bir güzellik kazandırmış olacağız” şeklinde konuştu.

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
16 Aralık 2022 21:05
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza