EKONOMİ

MÜSİAD Erzurum Şube Başkanı Fuat Demir'den 2022 Yılı Değerlendirmesi

MÜSİAD Erzurum Şube Başkanı Fuat Demirden 2022 Yılı Değerlendirmesi
MÜSİAD Erzurum Şube Başkanı Fuat Demir'den 2022 Yılı Değerlendirmesi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Erzurum Şube Başkanı Fuat Demir, Erzurum Şubesi 2022 yılı ile ilgili genel değerlendirme yaptı.

Demir, Sivil Toplu Örgütleri koltuklarının oturma yeri olmadığını, o koltuklara güç vererek şehre hizmet etme yerleri olduğunu söyledi.

‘Şehrimizi birlikte kalkındıralım’ sloganıyla yola çıktıklarını ifade eden Başkan Demir, yerel yatırımcıya sahip çıkılmasını, siyasilerin desteğini, vatandaşların ise sermayeye sahip çıkmalarını istedi.

‘Türkiye 100. yılında herkesi Erzurum’a yatırım yapmaya davet ediyorum’ şeklinde konuşan Demir, ‘Batı yatırıma doymuştur. Batıda insan gücü bulmak zorlaşmıştır. Erzurum yatırımcı için iyi bir tercih olacaktır. Hem işgücü, hem 2. Organize sanayinin oluşması ve altyapı, hem de enerji kullanımı noktasında Erzurum bakir bir bölgedir. Özellikle Erzurumlu iş adamlarına buradan çağrı yapıyorum Erzurum’a yatırım yapmanın tamda zamanıdır’ diye konuştu.
Erzurum’da tarım ve hayvancılık başta olmak üzere çeşitli dallarda sanayileşmenin şart hale geldiğine dikkat çeken Demir, 2. Organize Sanayinin faaliyete geçecek olması ve bu işin arkasının geleceğini gösterdiğini, Erzurum’un artık sanayi şehri olmasının önün açıldığını belirtti.

Demir, ‘Erzurum’da ortak kültürün, sermayenin birleştirilerek yatırıma dönüştürmeyi ne yazık ki çok fazla beceremiyoruz. Bu kültürün şehrin ekonomisine katkı noktasında elzem görüyoruz.’

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
12 Ocak 2023 18:49
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}