ERZURUMSPOR

Erzurumspor’un Yeni Teknik Direktörü Hakan Kutlu Kimdir?

Erzurumspor’un Yeni Teknik Direktörü Hakan Kutlu Kimdir?
Erzurumspor’un Yeni Teknik Direktörü Hakan Kutlu Kimdir?

Spor Toto 1. Lig'de oynanan Erzurumspor FK, teknik direktör Muzaffer Bilazer ile yollarını ayırdı. Erzurumspor, teknik direktörlük görevi için Hakan Kutlu ile anlaştı.

Hakan Kutlu Kimdir?

Freiburg takımında Forvet mevkinde forma giyen Hakan Kutlu, 14 Ocak 1972 tarihinde dünyaya gelmiştir. Hakan Kutlu, Sol ayağını kullanmaktadır. 

1992-2007 yıllarında MKE Ankaragücü'nde profesyonel futbolcu oldu ve tüm kariyerine bu kulüpte geçirdi. 2007-2008 sezonunda MKE Ankaragücü başkanı Cemal Azmi Aydın tarafından futbol takımının başına geçirildi. 2009'da Denizlispor'un başına getirildi ama Denizlispor 1. Lig'e düşünce görevine son verildi. 

Aralık 2011'de ligde son sırada bulunan Ankaragücü'nde teknik direktör Ziya Doğan'ın istifasının ardından boşalan teknik direktörlük görevine getirilerek tekrar eski takımının başına geçti.

2013 yılında Süper Lig ekiplerinden Mersin İdman Yurdu'nu çalıştırmaya başladı. 2012-13 sezonunu 18. ve son sırada tamamlayarak 1. Lig'e düşen takımdaki görevine ertesi sezon da devam etti. 2014'ün Mart ayında görevine son verildi. Daha sonra takımın başına tekrar getirildi ve play-off finalinde takımı Süper Lig'e yükseldi.

2016 yılı Mart ayında Kayserispor ile anlaşan Kutlu, ligin 13. haftasından sonra 6 Aralık 2016'da teknik direktörlük görevinden istifa etti.

2021 Ocak ayında Denizlispor, Hakan Kutlu ile sezon sonuna kadar anlaşma sağlamıştır. 18 Nisan'da Denizlispor'daki teknik direktörlük görevinden istifa eden Kutlu, takımın başında kaldığı 13 maçta; 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 7 yenilgi almıştır.

Hakan Kutlu iki çocuk babasıdır. 2018 yılında Ebru Sertbay ile evlenmiştir.

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
4 Şubat 2023 20:50
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}