ERZURUM SEÇİM 2023

Akademisyen Ceyhun Serçemeli MHP'den Erzurum Milletvekili Aday Adayı

Akademisyen Ceyhun Serçemeli MHPden Erzurum Milletvekili Aday Adayı
Akademisyen Ceyhun Serçemeli MHP'den Erzurum Milletvekili Aday Adayı

Yüksek Seçim Kurulu'nun açıklamasına göre, Türkiye'deki kamu personelleri en geç 16 Mart 2023 Perşembe gününe kadar istifa etmeleri gerekiyor. Bu durum, Milliyetçi Hareket Partisi'nden aday adayı olmak isteyen kamu personelleri ve akademisyenleri de etkilemektedir. Atatürk Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Ceyhun Serçemeli de aday adayı olmak üzere sahaya indiği öğrenildi. Geçmiş yıllarda serbest avukat olarak da görev yapan Ceyhun Serçemeli'nin aday adayı olması camiada sevinç ve heyecanla karşılanmıştır.

Dr. Öğr. Üyesi Ceyhun Serçemeli 1990 yılında Erzurum'da doğmuştur. İlkokulu Özel İstiklal Koleji'nde, lise eğitimini ise Mecidiye Anadolu Lisesi'nde tamamlamıştır. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden 2012 yılında mezun olan Serçemeli, Mersin Çağ Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden 2016 yılında mezun olmuştur. Atatürk Üniversitesi'nde yüksek lisans ve doktora eğitimini tamamlamış ve aynı üniversitede İş Hukuku ve Sosyal Güvenlik Hukuku Anabilim Dalı'nda Dr. Öğretim Üyesi olarak görev yapmaktadır. Ayrıca Atatürk Üniversitesi Özel Hukuk bölümündeki ikinci yüksek lisans eğitimine de devam etmektedir.

Serçemeli, Erzurum Barosu'na kayıtlı serbest avukat olarak çalışmış ve aynı zamanda Erzurum Barosu Çocuk Hakları Komisyonu’nun birçok faaliyet ve organizasyonunda aktif görev almıştır.

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
16 Mart 2023 08:49
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza