GÜNCEL

EYOF'a Adım Adım

EYOFa Adım Adım
EYOF'a Adım Adım


EYOF Test Müsabakaları Başladı

Avrupa'nın önemli kış spor merkezlerinden biri haline dönüşen Erzurum'un ev sahipliği yapacağı 13. Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali (EYOF) için test müsabakaları başladı.

EYOF 2017 çerçevesinde, 9 farklı branşta müsabakaların yapılacağı tesisler, organizasyon öncesi düzenlenen test müsabakalarına sahne oluyor. Bu bağlamda, curling müsabakalarına ev sahipliği yapacak Erzurum Curling Arena'da gerçekleşen Türkiye Curling Ligi müsabakaları sonunda dereceye giren kulüpler belli olurken hem tesis hem de zemin, sporcuların beğenisini kazandı.

Buz Pateni Salonu ve Sürat Pateni Salonu'nda yapılan Federasyon Kupası yarışlarında sporcuların performansları kusursuza yakındı. Müsabakaların açılış seremonisinde yapılan görsel şovlar ise izleyenlerden alkış aldı.


Palandöken Dağı Dikkat Çekiyor

Avrupa'nın önemli kayak merkezlerinden olan ve EYOF 2017'ye ev sahipliği yapacak Palandöken'de gerçekleşen Uluslararası Snowboard Paralel Büyük Slalom yarışları nefes kesti. Sporcuların FIS puanlarına etki eden müsabakalara iki ülkeden 13 sporcu katıldı.

Uluslararası Kayak Federasyonu (FIS) Snowboard Teknik Delegesi Victor Krstevski, Türkiye'ye geldiğinden beri gördüğü en güzel organizasyonlardan biri olduğunu söyleyerek, "Palandöken, dünyanın birçok yerindeki kayak merkezi ile kıyaslanabilir durumda. Buradaki tesisler hem EYOF'un hem de Dünya ve Avrupa Kupası yarışlarını düzenleyebilecek standartlara uygun" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak:EYOF

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
26 Ocak 2017 22:52
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}