ERZURUM SEÇİM 2023

Erzurum Milletvekili Aday Adayı Bünyamin Tankut Keskin, Türkiye’ye Katkı Sunmayı Hedefliyorum!

Erzurum Milletvekili Aday Adayı Bünyamin Tankut Keskin, Türkiye’ye Katkı Sunmayı Hedefliyorum!
Erzurum Milletvekili Aday Adayı Bünyamin Tankut Keskin, Türkiye’ye Katkı Sunmayı Hedefliyorum!

Adım Adım 2023 Seçimlerine!


Ak Partiden Erzurum Milletvekili aday adayı olan MNG AVM Müdürü Bünyamin Tankut Keskin. "Erzurum’un İpek Yolu’ndan başlayan değerli avantajlarını iyi bilen biri olarak, ülkemin topyekun gelişip zenginleşmesinde projeler, iş dünyası deneyimi ve yönetim tecrübesi anlamında Türkiye’ye katkı sunmayı hedefliyorum." dedi.

Erzurum Milletvekili aday adayı olan MNG AVM Müdürü Bünyamin Tankut Keskin, ülkemizin gelişmesine katkı sunmak için aday olduğunu açıkladı. Keskin, yaptığı açıklamada, Erzurum'un İpek Yolu'ndan başlayan değerli avantajlarını iyi bilen biri olarak, Türkiye'nin topyekun gelişip zenginleşmesinde projeler, iş dünyası deneyimi ve yönetim tecrübesi ile katkı sunmak istediğini belirtti.

Keskin, yıllarca iş dünyasında yöneticilik yaparak, sektörde edindiği tecrübeleri siyasete taşıyarak, Türkiye'nin kalkınmasına katkı sağlamak istediğini ifade etti. Erzurum'un tarihi İpek Yolu'nun önemini vurgulayan Keskin, bu bölgenin potansiyelinin doğru kullanılmasıyla ülke ekonomisine katkı sağlanabileceğini belirtti.

Adaylık açıklamasında, ülkenin her bölgesinde kalkınma ve gelişim için çalışacaklarını ifade eden Keskin, halkın istek ve taleplerini dikkate alarak, doğru projeleri hayata geçirmek için çalışacaklarını vurguladı. Keskin, "Ülkemiz için çalışmak ve katkı sağlamak benim için bir onur ve görevdir. Bu görevi en iyi şekilde yerine getirmek için tüm gücümle çalışacağım" diyerek sözlerini tamamladı.

Erzurum Milletvekili Aday Adayı Bünyamin Tankut Keskin

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
29 Mart 2023 21:31
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza