SPOR

Short Track Türkiye Şampiyonası Erzurum'da Oynanacak

Short Track Türkiye Şampiyonası Erzurumda Oynanacak
Short Track Türkiye Şampiyonası Erzurum'da Oynanacak

Türkiye Buz Pateni Federasyonu tarafından düzenlenen Short Track Türkiye Şampiyonası, 26-30 Nisan 2023 tarihleri arasında Erzurum'da yapılacak. Şampiyonaya 7 ildeki 220 sporcu katılacak ve dereceye giren sporcular Türkiye'yi uluslararası müsabakalarda temsil etme hakkı kazanacak. Şampiyonaya milli sporcular da katılacak.

Türkiye Buz Pateni Federasyonu, düzenlediği Short Track Türkiye Şampiyonası ile ülkenin bu alandaki başarısını arttırmayı hedefliyor. Şampiyona, 26-30 Nisan 2023 tarihleri arasında Erzurum'da gerçekleştirilecek.

Şampiyonaya 7 ildeki 220 sporcu katılacak ve dereceye giren sporcular Türkiye'yi uluslararası müsabakalarda temsil etme hakkı kazanacak. Milli sporcuların da katılacağı şampiyona, ülkenin buz pateni sporunda geldiği noktayı göstermesi açısından büyük önem taşıyor.

Türkiye Buz Pateni Federasyonu, sporun yaygınlaştırılması ve gençler arasında popülerleştirilmesi için de çeşitli çalışmalar yürütüyor. Short Track Türkiye Şampiyonası da bu çalışmaların bir parçası olarak düzenleniyor.

Erzurum, buz pateni sporunun Türkiye'deki önemli merkezlerinden biri. Şehirde bulunan buz pistleri, genç sporcuların yetişmesinde önemli bir rol oynuyor. Ayrıca, Erzurum'da düzenlenen uluslararası müsabakalar da ülkenin bu alandaki başarısını gösteriyor.

Short Track Türkiye Şampiyonası, Erzurum'da düzenlenecek olmasıyla da şehrin spor turizmi açısından önemini bir kez daha ortaya koyuyor. Şampiyonaya katılan sporcular ve izleyiciler, şehirdeki diğer turistik yerleri de keşfedebilecekler.

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
26 Nisan 2023 16:14
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}