SPOR

Kültür Kurumu Ortaokulu Curling'de Türkiye Şampiyonu Oldu

Kültür Kurumu Ortaokulu Curlingde Türkiye Şampiyonu Oldu
Kültür Kurumu Ortaokulu Curling'de Türkiye Şampiyonu Oldu

Kültür Kurumu Ortaokulu, Ankara'da düzenlenen curling müsabakalarında karma seride Türkiye şampiyonu oldu. Türk curling sporuna büyük katkılar sağlayan Kültür Kurumu Ortaokulu öğrencileri, büyük bir başarıya imza attı. Müsabakalar, Ankara'da düzenlenen bir salon buz pistinde gerçekleştirildi.

 

Erzurum'da curling sporuna olan ilginin artmasıyla birlikte Kültür Kurumu Ortaokulu, öğrencilerini bu alanda yetiştirmek için çaba sarf ediyor. Genç curling sporcuları, yoğun antrenman programları ve hocaların yönlendirmesiyle kendilerini geliştirerek ulusal düzeyde başarılar elde etmeyi başardı.

 

Kültür Kurumu Ortaokulu öğrencileri, Türkiye şampiyonu olarak başarılarını taçlandırdı. Bu zafer, Erzurum'daki curling sporunun ve Kültür Kurumu Ortaokulu'nun büyümesine katkıda bulunacak ve genç sporculara motivasyon sağlayacaktır.

 

Curling sporu, özellikle kış sporlarına ilgi duyan gençler arasında giderek popülerlik kazanıyor. Bu başarıyla birlikte Kültür Kurumu Ortaokulu, Türkiye'deki curling sporunun gelişimine katkı sağlamaya devam edecek ve gelecekte daha büyük başarılara imza atmayı hedefliyor.

 

Kültür Kurumu Ortaokulu öğrencileri, başarılarını sürdürmek adına daha fazla çalışmaya ve kendilerini geliştirmeye devam edecekler. Bu zafer, Türk curling sporunun önemli bir kilometre taşı olarak tarihe geçecek ve genç sporculara ilham kaynağı olacak.

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
12 Haziran 2023 23:49
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}