GÜNCEL

Erzurum Canlı Hayvan Pazarında Güncel Kurban Fiyatları!

Erzurum Canlı Hayvan Pazarında Güncel Kurban Fiyatları!
Erzurum Canlı Hayvan Pazarında Güncel Kurban Fiyatları!

Erzurum'da 28 Haziran tarihinde başlayacak olan bayram öncesi, şehirde kurban satışları hız kazandı. Şehirdeki kesimhaneler, vatandaşların kesim işlemlerini gerçekleştirebilmeleri için hazırlıklarını tamamladı. Kurbanlık hayvanların yoğun talebi, çiftçileri sevindirdi.

Erzurum Pasinler karayolunun 11'nci kilometresinde yer alan Doğu Anadolu Canlı Hayvan Pazarına, Paşa Pınarı çeşmesini geçtikten 100 metre sonra, yolun solunda gidilmektedir. Erzurum'da Canlı Hayvan Pazarına gelen vatandaşlar, hayvanları inceleyebiliyor ve tercih ettikleri kurbanlıkları seçebiliyor. Fiyatlar, hayvanın cinsine, kilosuna ve genel sağlık durumuna göre belirleniyor.

 

Erzurum'da Güncel Kurban Fiyatları Hakkındaki Videomuz:

 

Erzurum'da kurban satışları, bölge ekonomisine de olumlu katkı sağlıyor. Hem çiftçiler hem de kesimhane işletmecileri, bu dönemde yoğun bir taleple karşılaşarak gelir elde ediyor.

Kurban Bayramı, bu yıl 28 Haziran Çarşamba günü kutlanacak. Kurban Bayramı'na kadar kurban satışlarının devam etmesi bekleniyor.

İhtiyaç sahiplerine yardım elini uzatmak, bayramın önemli bir parçası haline geliyor. Erzurum'daki dernekler ve hayır kurumları, ihtiyaç sahiplerine yardım kolileri dağıtarak bayram sevincini paylaşıyor.

Erzurum'da yaşayan vatandaşlar, geleneksel olarak kurban ibadetini yerine getirme heyecanını yaşarken, aynı zamanda birbirlerine yardımlaşma ve dayanışma duygularını da pekiştiriyorlar.

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
21 Haziran 2023 12:23
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}