GÜNCEL

Bayramda Toplu Ulaşım Ücretsiz Olacak

Bayramda Toplu Ulaşım Ücretsiz Olacak
Bayramda Toplu Ulaşım Ücretsiz Olacak

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin Bayram Geleneği Devam Ediyor

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, geleneksel olarak bayramlarda ücretsiz ulaşım hizmeti sunma kararını bir kez daha uygulayacak. Kurban Bayramı'nın ilk gününde, Erzurum'da toplu taşıma hizmetleri olan belediye otobüsleri ve özel halk otobüslerinde ulaşım ücretsiz olacak.

 

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin bu uygulaması, vatandaşların bayramın ilk gününde ulaşım masraflarından tasarruf etmelerini sağlayacak ve aynı zamanda trafik yoğunluğunu azaltarak şehir içinde daha rahat bir seyahat imkanı sunacak. Böylece, vatandaşlar sevdiklerini ziyaret etmek için toplu taşıma araçlarını tercih ederek hem maddi hem de zaman açısından avantaj elde edecekler.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, bu uygulama ile vatandaşların bayramı daha keyifli ve ekonomik bir şekilde geçirmelerine olanak sağlıyor. Ücretsiz toplu ulaşım hizmeti, şehir sakinlerinin bayram coşkusunu paylaşmalarını ve sevdiklerine daha kolay ulaşmalarını destekleyerek sosyal bağları güçlendiriyor.

Kurban Bayramı İlk Gününde Toplu Ulaşım Ücretsiz 

Kurban Bayramı'nın ilk gününde Erzurum'da toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz olarak yararlanmak isteyenler, belediye otobüsleri ve özel halk otobüslerini kullanarak kolaylıkla seyahat edebilecekler. Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin bu anlamlı adımı, vatandaşlara bayramın huzurunu ve sevincini daha geniş kitlelerle paylaşma fırsatı sunuyor.

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
27 Haziran 2023 01:37
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}