GÜNCEL

Mareşal Çakmak Devlet Hastanesinde Sağlık Hizmet Durduruldu

Mareşal Çakmak Devlet Hastanesinde Sağlık Hizmet Durduruldu
Mareşal Çakmak Devlet Hastanesinde Sağlık Hizmet Durduruldu

Ezurum İl Sağlık Müdürü Dr. Gürsel Bedir, Mareşal Çakmak Devlet Hastanesi için yapılan Deprem Analiz Raporu sonucunda hastanenin beton malzeme kalitesinin düşük olduğunu ve güçlendirme yapılamayacağını belirtti. Bu nedenle, insanların güvenliği gözetilerek hastanede sağlık hizmeti sunumunun durdurulduğu açıklandı. Bakanlık onayıyla 10 Temmuz 2023 tarihinden itibaren hastanenin tüm birimlerinin Şehir Hastanesi'ne taşınmaya başlandığı duyuruldu.

 

Dr. Gürsel Bedir, yaptığı açıklamada, Deprem Analiz Raporu'na göre hastanenin beton malzeme kalitesinin çok düşük düzeyde olduğunu ve bazı kolonlarda malzeme dayanımının ciddi oranda azaldığını belirtti. Rapora göre hastanenin güçlendirme için uygun olmadığı ve yıkılmasının daha uygun olduğu sonucuna varıldı.

 

Bu doğrultuda, insanların güvenliğini tehlikeye atmadan hareket edilmesi amacıyla Bakanlık onayıyla hastanede sağlık hizmeti sunumunun durdurulduğu bildirildi. Mareşal Çakmak Devlet Hastanesi'nin tüm birimlerinin Şehir Hastanesi'ne taşınmasına başlandığı belirtildi.

 

Dr. Bedir ayrıca, önceden alınmış randevuların aynı bölümlerde Şehir Hastanesi'nde gerçekleştirileceğini ve muayene ile diğer tüm işlemlerin devam edeceğini vurguladı.

 

Bu gelişmelerle birlikte Mareşal Çakmak Devlet Hastanesi'nde sağlık hizmetlerinin durdurulması ve hastanenin Şehir Hastanesi'ne taşınması sürecinin başlatıldığı önemle duyuruldu.

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
11 Temmuz 2023 06:14
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}