OTELLER

The Erzurum Hotel

The Erzurum Hotel
The Erzurum Hotel

The Erzurum Hotel!


Erzurum’un kalbinde yer alan lüks bir konaklama seçeneği!

Palandöken Kayak Merkezi’ne yakınlığı ile kış tatilleri için idealdir. Şehrin tarihi ve kültürel miraslarına kolayca ulaşabileceğiniz konumu ile iş gezileriniz için de tercih edebilirsiniz. Konforlu odalar, lezzetli yemekler ve dostane hizmet ile unutulmaz bir konaklama deneyimi sunuyor.

The Erzurum Hotel

Erzurum’da Tatil ve İş Ziyaretleriniz İçin Konforlu Bir Seçenek!

Kış ve yüksek irtifa kamp merkezi sporlarıyla öne çıkan The Erzurum Hotel, 12 ay boyunca Erzurum ve çevresine yüksek standartlarda hizmet sunmayı hedefliyor. Ayrıca şehir merkezine yakınlığıyla şehir oteli olarak da öne çıkıyor.

The Erzurum Hotel 2100 m yükseklikte, Erzurum Palandöken Dağları’nın eteğinde, modern otel mimarisine uygun olarak dizayn edilmiştir.

The Erzurum Hotel 2.813 m2 alan üzerine toplam da 4.932 m2 kapalı alana sahip… Toplam da 72 oda (1 engelli odası) 147 yatak ve 190 kişiliktir. 

Erzurum şehir merkezine 2 km mesafede  konumlanan otel, kış döneminde oda kahvaltı ve Half Board, yaz döneminde BB/HB/FB sistemleri ile Dünya ve Türkiye’nin en güzel doğal kayak pistlerine sahip olan Erzurum Palandöken’de konfor, adrenalin ve eğlence tutkunlarını zirvede buluşturuyor.

The Erzurum Hotel

Vazgeçilmez Değerler!

The Erzurum Hotel, vizyon ve misyonunu gerçekleştirmek için izleyeceği stratejilerini belirlerken tüm çalışanlarının uyacağı kurumsal değerlerini de tanımlıyor.

Her kademedeki The Erzurum Hotel çalışanı için vazgeçilmez olan değerler, onların aynı zamanda özümsedikleri birer iş ve yaşam biçimi kuralı…

The Erzurum Hotel

The Erzurum Hotel Restaurantları!

Karaz Restaurant:  (100 m2)-80 Kişilik / odalarda konaklayan misafirler için Restaurant ve A la carte olarak hizmet vermektedir. Ayrıca 10 kişilik Executive VIP Lounge olarak hizmet vermektedir. Alkolsüz içecekler servis edilir.

Kalikala Bar: (200 m2)-100 Kişilik / Ana Restaurant olarak hizmet vermektedir. A la carte yiyecek menü, yerli ve alkolsüz içecekler servis edilir / Tüm misafirlerin kullanımına açıktır.

Lobby Bar: A la carte snack menü, yerli ve alkolsüz içecekler servis edilir / Tüm misafirlerin kullanımına açıktır.

Karin Roof Teras Bar: A la carte yiyecek menü, yerli ve alkolsüz içecekler servis edilir / Tüm misafirlerin kullanımına açıktır.

The Erzurum Hotel

Hizmet Saatleri!

07.00 – 10.00 Kahvaltı
19.00 – 22.00 Akşam Yemeği

Oda kahvaltı konaklamalarda sabah kahvaltısı dışında alınan tüm yiyecekler ücretlidir. Yarım pansiyon konaklamalarda ise sabah kahvaltısı ve akşam yemeği dışında alınan yiyecekler ücretlidir. 

Tesis genelinde alınan tüm içecekler ücretlidir. Sezon yoğunluğuna göre yemekler set menü ve açık büfe olarak verilebilir. A la carte restoran rezervasyonlu ve ücretlidir.

Otelin mini barı alkolsüz ürünlerden oluşmakta olup, tesiste alkol ürünleri ve servisi bulunmamaktadır.

Tüm Soru, Görüş, Öneri ve Rezervasyon konuları hakkında bizlere aşağıdaki bilgilerden yada iletişim formu üzerinden ulaşabilirsiniz.

The Erzurum Hotel

The Erzurum Otel Nerede? İletişim Bilgileri!

Yunusemre Mahallesi, İbrahim Polat Caddesi, No 53 Palandöken / Erzurum

+90 442 408 1414

+90 442 408 1515

info@theerzurumhotel.com

Web Adres: https://theerzurumhotel.com/

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
19 Temmuz 2023 08:46
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}