GÜNCEL

Okay Memiş, AFAD Başkanlığı'na Atandı

Okay Memiş, AFAD Başkanlığına Atandı
Okay Memiş, AFAD Başkanlığı'na Atandı

Erzurum Valisi Okay Memiş, Valiler Kararnamesi kapsamında AFAD (Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı) Başkanı olarak atanmasının ardından Erzurum Valiliği görevine veda etti.

Erzurum halkı tarafından sevilen Vali Okay Memiş, bugün itibarıyla AFAD Başkanlığı görevine atanarak yeni bir döneme adım attı. Cumhurbaşkanlığı tarafından gerçekleştirilen Valiler Kararnamesi ile AFAD Başkanı olarak görevlendirilen Memiş, afet yönetimi ve acil durum koordinasyonunda önemli bir sorumluluğu üstlenmiş bulunuyor.

Erzurum Valiliği süresince şehre değerli hizmetler sunan Okay Memiş, vatandaşların refahını her zaman öncelik olarak gözetmiştir. Yürüttüğü projeler ve aldığı tedbirlerle Erzurum'un gelişimine katkı sağlamış olan Memiş, şimdi ise ülke genelinde afetlere karşı etkili önlemler ve koordineli müdahalelerin yönetimini üstlenecek.

Okay Memiş'in AFAD Başkanlığı görevine başlamasıyla birlikte, Türkiye afetlerle mücadele ve acil durum yönetimi konusunda daha da güçlü bir yapıya kavuşmayı hedefliyor. Yeni görevinin üstesinden geleceğine olan inancımızla, Okay Memiş'e yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Detaylar ve güncel gelişmeler için takipte kalın.

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
10 Ağustos 2023 19:02
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}