SPOR

ETÜ Öğretim Üyesi Cebrail Gençoğlu'na Gümüş Madalya Kutlaması

ETÜ Öğretim Üyesi Cebrail Gençoğluna Gümüş Madalya Kutlaması
ETÜ Öğretim Üyesi Cebrail Gençoğlu'na Gümüş Madalya Kutlaması

Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Spor Bilimleri Fakültesi öğretim üyelerinden Cebrail Gençoğlu, Dünya Kick Boks Büyükler Şampiyonası'nda kazandığı gümüş madalya ile dönüş yaptı. Gençoğlu, Erzurum Havalimanı'nda coşkulu bir karşılama ile karşılandı.

Dünya çapında düzenlenen büyükler kategorisinde elde ettiği başarıyla Türkiye'yi gururlandıran Gençoğlu, havalimanında ETÜ Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri ve öğretim üyeleri tarafından çiçeklerle karşılandı. Madalyasını gururla taşıyan Gençoğlu, başarısını üniversitesi ve ülkesi adına bir onur olarak gördüğünü ifade etti.

Cebrail Gençoğlu'nun başarısı, ETÜ'nün spor alanındaki başarılarının yanı sıra, sporun üniversite camiasında taşıdığı önemi bir kez daha vurguladı. Bu başarı, genç sporcular için de ilham kaynağı olurken, Erzurum ve ülke genelinde sporun gelişimine katkıda bulunacak nitelikte bir örnek teşkil etti.

Gençoğlu, karşılamada duyduğu memnuniyeti ve destekleri için teşekkür ederken, gelecek hedeflerinde de ülkesinin ve üniversitesinin bayrağını gururla taşımaya devam edeceğini belirtti.

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
1 Aralık 2023 21:02
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}