EKONOMİ

Erzurum Valisi Otonomi'yi Gezdi

Erzurum Valisi Otonomiyi Gezdi
Erzurum Valisi Otonomi'yi Gezdi


Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, MASFED'e bağlı Erzurum Otonomi'yi ziyaret ederek, işletmeciler ve çalışanlarla bir araya geldi. Vali Çiftçi, otomotiv sektörünün şehir ekonomisine katkısını övdü ve Otonomi'nin bölgenin en büyük ve modern otomotiv ticaret merkezi olduğunu belirtti.

Erzurum Otonomi, 25 bin metrekare alanda 108 iş yeri ile 400 kişiye istihdam sağlıyor. Otonomi'de 106 adet oto galerinin yanı sıra, oto ekspertiz, bakım servisi, noter, lokanta ve kafeteryalar da hizmet veriyor. Otonomi, hem alıcılar hem de satıcılar için güvenli, kaliteli ve uygun fiyatlı bir otomotiv alışveriş deneyimi sunuyor.

Vali Çiftçi, Otonomi'yi gezdikten sonra yaptığı açıklamada, "Erzurum Otonomi, otomotiv sektörünün gelişimine ve rekabet gücüne katkı sağlayan bir proje. Burada hem yerli hem de yabancı markaların araçları satılıyor. Ayrıca, araçların bakımı, onarımı, ekspertiz hizmeti gibi konularda da müşterilere yardımcı olunuyor. Otonomi, şehrimizin cazibe merkezi haline gelmiş durumda. Burada çalışan tüm işletmecileri ve çalışanları tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum." dedi.

Otonomi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yılmaz da, Vali Çiftçi'ye ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, "Sayın Valimizin bizleri onurlandırması ve destekleri bizim için çok önemli. Otonomi olarak, Erzurum'un otomotiv sektöründe lider olmasını hedefliyoruz. Bu doğrultuda, hem işletmelerimizi hem de müşterilerimizi memnun etmek için çalışıyoruz. Otonomi, hem şehrimize hem de ülkemize hayırlı olsun." diye konuştu.

Vali Çiftçi, Otonomi'yi ziyaretinin ardından, işletmeciler ve çalışanlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
1 Şubat 2024 23:20
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}