GÜNCEL

Soğuk Havayı Isıtan Ziyaretler!

Soğuk Havayı Isıtan Ziyaretler!
Soğuk Havayı Isıtan Ziyaretler!


Güvenik Güçlerine Vali Azizoğlu Süprizi

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Erzurum-Muş ve Erzurum-Kars yolu üzerinde bulunan üç kontrol noktasını ziyaret etti. Vali, soğuk havalarda vatan nöbeti tutan güvenlik güçleri ile aynı havayı teneffüs etmek için burada olduğunu söyledi.


Vali Seyfettin Azizoğlu, ilk ziyaretini geçtiğimiz günlerde Erzurum-Artvin yolu üzerinde bulunan polis kontrol noktasına yapmıştı. Son olarak ise akşam saatlerinde Erzurum-Muş ve Erzurum-Kars yolu üzerinde bulunan üç kontrol noktasına giden Vali, buradaki polis ve askerlere kendi eliyle tatlı ikramında bulundu. Güvenlik güçleri ile bir süre sohbet ederek sorunlarını dinleyen Azizoğlu, kontrol noktalarında ki eksikliklerin giderilmesi için de yetkililere talimatlar verdi.

İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Çelik'in eşlik ettiği ziyaretleri güvenlik güçlerine moral vermek adına gerçekleştirdiklerini dile getiren Vali Azizoğlu, " Hava sıcaklığı yaklaşık sıfırın altında 25 derece olan şehrimizde polisimiz ve askerimiz vatandaşımızın güvenliğini sağlamak için vatan nöbetini tutmaya devam ediyor. Biz de bugün güvenlik güçlerimiz ile aynı havayı teneffüs ederek, bu kutsal görevlerinde onlara moral vermek adına buradayız. Bundan sonra da ziyaretlerimize devam edeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: Erzurum Valiliği

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
3 Şubat 2017 21:19
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}