GÜNCEL

Büyükelçi Hayranlığını Gizleyemedi!

Büyükelçi Hayranlığını Gizleyemedi!
Büyükelçi Hayranlığını Gizleyemedi!


Sırbistan Büyükelçisinden Erzurum'a Övgüler

Türkiye'nin ilk kez ev sahipliği yapacağı 13. Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali (EYOF) öncesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın davetlisi olarak Erzurum'a gelen Sırbistan Büyükelçisi Danilo Vucetic, şehirden çok etkilendiğini söyledi.

Üç buçuk yıldır Türkiye'de görev yaptığını ancak ilk kez Erzurum'a geldiğini belirten Büyükelçi Danilo Vucetic, "Erzurum'a ilk kez geliyorum. Çok kısa bir süre sonra yine gelmek, en azından bir hafta sonu geçirmek istiyorum. Şehir çok modern ve çok rahat. Kış turizmini geliştirmek için Erzurum'un daha fazla şansı olduğunu düşünüyorum" dedi.

'Çok Etkilendim'

11-18 Şubat tarihlerinde Erzurum'un ev sahipliği yapacağı EYOF 2017 Erzurum'un düzenleneceği tesislerden çok etkilendiğini vurgulayan Vucetic, "Tesislerden gerçekten çok çok etkilendim. Aslında temel olarak bütün tesisleri ziyaret ettik. Eminim ki oyunlara katılanlar da bütün şartlar sağlanmış olarak buraya gelecektir ve çok iyi sonuçlar elde edilecektir. Genel olarak konuşmak gerekirse bu tür tesisler kış turizmini tamamlama açısından son derece önemli. Bu bir iltifat değil, gerçekten çok etkilendim" ifadelerini kullandı.

Sırbistan Büyükelçisi Danilo Vucetic, spor organizasyonlarını takip ettiğini belirterek EYOF 2017'de mücadele edecek sporcuların sunulan şartlarda ve bu imkanları kullanacakları için çok mutlu olacaklarını belirtti.


'Erzurum Çok Güzel Bir Şehir, Özellikle Kış Sporları İçin'

Kış sporlarında Avrupa'nın önde gelen ülkelerinden olan Finlandiya'nın Elçi Müsteşarı Jussi Soini de Erzurum için övgü dolu sözler kullandı. Finlandiya Büyükelçiliği Elçi Müsteşarı Jussi Soini, "Çok güzel bir şehir, özellikle kış sporları için. Bütün kış sporları için gerekli olanaklar var burada. Çok iyi tesisler var. Buradaki birçok olanağın 10 yaşından daha küçük kişilere hitap ettiğini ve çok iyi kalitede olduğunu biliyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: EYOF

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
6 Şubat 2017 23:14
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}