GÜNCEL

Erzurum'da Objektiflerden Su Damladı

Erzurumda Objektiflerden Su Damladı
Erzurum'da Objektiflerden Su Damladı


Erzurum Palandöken Gençlik Merkezi ve gönüllü gençlerin 22 Mart Dünya Su günü nedeniyle açtığı fotoğraf sergi büyük ilgi gördü.


Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü gençlik merkezlerinde projelerin ve faaliyetlerin hızı kesilmek bilmiyor. Bu kez de Palandöken Gençlik Merkezi tarafından açılan 'Su fotoğraf sergisi' büyük ilgi gördü.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Palandöken Gençlik Merkezi Gönüllü Gençleri ile Rıfkı Salim Burçak Lisesi öğrencileri, 22 Mart Dünya Su Günü'nde suyun önemini vurgulamak için Erzurum Palerium AVM'de fotoğraf sergisi açtı.

Sergilenen fotoğrafların tamamı Erzurum'da çekilirken, fotoğraflarda su ve tarih temasıyla birlikte susuzluk teması işlendi. Aynı zamanda Susuz isimli bir kısa film çekilerek bunu kiosk ekranda gösterilerek günlük hayatımızda suyun ne kadar önemli olduğuna vurgu yapıldı. 22 Mart Dünya Su Günü'nde yapılan bu sergi halk tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, suyun günlük hayatın insanlığın yanı sıra tüm canlılar ve bitkiler için en önemli yaşam kaynağı olduğunu belirterek, gençlerin bu anlamlı günlere duyarlı olmaları ve böylesine güzel çalışmalara katkı sağlamalarının çok önemli olduğunu ifade etti.

Taşkesenligil, suyun önemi ve israfı hakkında herkesin aynı duyarlılıkta olması gerektiğini belirterek, gençleri çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Palandöken Gençlik Merkezi Müdürü Memet Gözütok ise Erzurum Palandöken Gençlik Merkezi ?G,`rlerinin toplumsal duyarlılıkların artmasına yönelik bu tarz çalışmaların devamının olması için çalışmalarını devam ettireceklerini söyleyerek, 22 Mart Dünya Su gününde halkın en çok uğrak yerlerinden biri olan Palerium AVM'de, fotoğraf sergisi açarak, vatandaşları su konusunda bilgilendirdiklerini belirtti.

Gözütok, Gençlik Lideri Bahtiyar Akan ile birlikte yoğun mesai harcayan gönüllü gençlere ve gençlik liderlerine teşekkür etti.

Bu arada Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil'in yanı sıra İdari İşler Şube Müdürü Bülent Tilkidöğen, Palandöken Gençlik Merkezi Müdürü Memet Gözütok ile gençlik liderleri de serginin açılışına katıldı.

Kaynak: Erzurum-GHSİM

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
30 Mart 2017 11:21
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}