TADINA BAK

Erzurum'da Balık Nerede Yenir?

Erzurumda Balık Nerede Yenir?
Erzurum'da Balık Nerede Yenir?

Balık Tutkunları İçin Lezzetin Adresi...

Dadaşlar diyarı, kebaplardan, salatalara, çorbalardan, tatlılara kadar birbirinden nefis tatların adresi.

Cağ kebabı, yaprak döneri, iskenderi, ayranaşı, su böreği, kadayıf dolması ve daha niceleri...Bunların yanı sıra lezzet haritamızda önemli bir yere sahip olan balık var. Cağ kebabının, dönerin, kadayıf dolmasının tutkunları olduğu gibi balığında tutkunları var.

Balık Tercih Etmenin Bir Çok Sebebi Var...

Erzurum mutfağında sahil kesiminde yer alan illerde olduğu gibi sıklıkla balık görmeniz pek mümkün değil. Bu bağlamda balık tutkunları için mutfak kültürü pek uygun görünmüyor. Kırmızı etin yoğun olarak kullanıldığı Erzurum mutfağında ailelerin balık tüketimi neredeyse 15 günde bir bile değildir. Oysa balık hem lezzeti, hem fiyatı, hem faydaları ile tercih edilmesi gereken yiyeceklerin başında geliyor. Özellikle mevsiminde taze balığın lezzetine doyum olmaz! Kırmızı ete nazaran daha ekonomik olduğunuda unutmadan söylemiş olalım...

Erzurum Balıkçı

Erzurum Balık Tutkunları İçin Lezzetin Adresi...

Bu yazımızda, sıklıkla deniz ürünleri tüketen ve tüketmeyi düşünenler ile Erzurum'da yaşayanlar için lezzetli balık adresi veriyoruz. Balığın lezzeti, taze olması kadar, pişirilmesi, kullanılan malzemeleri, salataları ve diğer mezeleri gibi bir çok nedene bağlı. Deniz mahsülü organik taze bir balığın ustasının elinde nasıl bir lezzete dönüştüğünü merak ediyor musunuz?

'Zigana Et Mangal' taze balık seçimi, özel balık ustaları, salataları, tatlıları ve nezih mekanı ile Erzurum balık tutkunlarının vazgeçilmez adresi. Öyleki bu lezzeti tadanların Erzurum'da balık denildiğinde lezzet durakları Zigane Et Mangal oluyor. Çupra, alabalık, hamsi, levrek, mezgit daha bir çok balık lezzetini güler yüzlü hizmetleriyle müşterilerine sunan Zigana Et Mangal, denizlerden gelen balık lezzetini Erzurumlulara sunuyor.

Erzurum Balıkçı

Buyurun Zigana Et, 'Balık' Mangala...

Zigana Et Mangal'da balığın yanında sunulan özel helva tatlısı çok farklı ve bir okadar lezzetli... Ayrıca, başarılı sunumu ile göz dolduran helva lezzeti ile damak zevkinizi okşayacak..

Erzurum'da balık tutkunları için vazgeçilmez bir adres olacak mekan ile balık tutkunları sayısı artacak...

Zigana et mangal Bölge Eğitim ve Araştırma hastanesi karşısında Yıldızkent kavşağında...

Daha fazla bilgi ve rezervasyon için 0 442 342 91 22

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
5 Şubat 2018 12:42
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}