SEKTÖREL HABERLER

Erzurum'un Fitness Merkezi

Erzurumun Fitness Merkezi
Erzurum'un Fitness Merkezi

Erzurum'da Hareket Zamanı

Spormack Time to Move Erzurum

Yüksek kalite standartlarında hazırlanan eğlenceli ve heyecanlı fitness merkezi Spormack, sadece spor kompleksi değil sosyal bir yaşam alanı oluşturma hedefiyle farklı atılımlarla Erzurum'da hizmet veriyor.

Spormack Erzurum Fitness

Erzurum'un kapsamlı fitness merkezi Spormack üyelerine kaliteli hizmet veriyor

A kalitede standartlarında kişiye özel performans testleri yapılıp, bu testlere göre antrenman programları alanlarında uzman ekip tarafından hazırlanıyor. Testleri ve planları yaparken Inbody cihazı kullanılarak vücut analizleri, yağ, kas, ödem, su oranları gibi teknik ve sayısal veriler ışığında programlar belirleniyor. Üst düzey eğitmenleri ile de üyelerin gelişimi sürekli takip ediliyor, en verimli sonuçların alınması için tüm imkanlar kullanılıyor.

Spormack Erzurum Fitness

Erzurum Spormack Fitness Merkezi Ayrıcalıkları

Erzurum'un ilk ve tek fitness merkezi Spormack toplam 1285 metrekare kapalı alana sahip. Bay ve bayan karma fitness alanı ve ayrıca sadece bayanlar için bağımsız bir alan da mevcut.

Spormack Erzurum Fitness

Doğu Anadolu'da Tek Olan Spining Stüdyosu ve Grup Aktivasyon Alanları

En son teknolojiye sahip tüm kas gruplarına hitap eden fitness aletleri ile çalışma imkanı sunan Spormack Fitness Merkezi Erzurum'da ilk olan Spining Stüdyosu ile bisiklet üzerinde tamamen kalori yakımına yönelik olarak dans eşliğinde eğlenceli ve heyecanlı fitness imkanı sunuyor.

Spormack Fitness Merkezi Stretching Stabiliser Mobilizasyon kas açma, germe ve denge salonu yanı sıra grupla uzman eşliğinde bağımsız alanlarda Pilates, Zumba, Aerobik aktiviteleri imkanı sunmaktadır.

Spormack Erzurum Fitness

Fitness için en uygun fiziksel tasarıma sahip alanlar

Temel fiziksel özelliğin gelişimini hedefleyen Crossfit, spor için özel havalandırma sistemleri, ferah ve özel tasarıma sahip alanlar ve daha fazlası Spormack'te üyelerin hizmetine sunuluyor.

Spormack Erzurum Fitness

Bağımsız basketbol alanı

Spormack Erzurum Fitness

Spormack Fitness Merkezi Üyelerine Özel Uygulamalar

Kontenjenla sınırlı üye kabülü yapan merkez, her ay üyelere kayak, balon futbolu, halı saha, yemek gibi grup aktiviteleri imkanı sunuyor.

Aile(en az iki kişi) ve öğrenci indirimleri

İstanbul Fitness Akademi ile birlikte Erzurum'da antrenörlük sertifika programı düzenlemeyi hedefleyen Spormack Fitness Merkezi birçok spor organizasyonunda yer almaktadır.

Spormack Erzurum Fitness

Spormack Fitness Merkezi İletişim Bilgileri

Adres:

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
13 Ekim 2018 19:07
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza