DIŞARI ÇIK

'Afrin'de Canımı Veririm' Diyen Azerbaycan'ın Nehehatun'u Paşayeva Erzurum'a Geliyor

Afrinde Canımı Veririm Diyen Azerbaycanın Nehehatunu Paşayeva Erzuruma Geliyor
'Afrin'de Canımı Veririm' Diyen Azerbaycan'ın Nehehatun'u Paşayeva Erzurum'a Geliyor

Birleşmiş Milletler'de ve uluslararası her programda Ermeni diasporasını susturan, 'Afrin'de seve seve canımı veririm diyen' Paşayeva '100'ümüz Özümüz Bir' programına katılmak için Erzurum'a geliyor

Azerbaycan Cumhuriyeti Milli Meclisi Milletvekili Ganire Paşayeva Hanımefendi 9 Mart 2018 Cuma günü Erzurum'a gelecek. Paşayeva iki gün boyunca Erzurum'da kalıp 100.Yıl kurtuluş etkinliklerine katılacak.

Kardeş devlet Azerbaycan Cumhurtyeti'nın kuruluşunun ve Erzurum'un düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl donumu vesilesiyle. Erzurum Büyükşehir Belediyesi. Azerbaycan Ankara Büyükelçiliği. Eko Avrasya Derneği ve Türkiye Dil ve Edebiyat Demeği Erzurum Şubesi ile
ortaklaşa icra edilecek programa katılmak üzere Azerbaycan Cumhuriyeti Milli Meclisi Milletvekili Ganire Paşayeva Erzurum'a gelecek. 9 ve 10 Mart'ta iki gün devam edecek programlara katılacak.

Avrupa'nın terörle mücadeleyi masaya yatırdığı toplantıda, Azerbaycan milletvekili Ganire Paşayeva, toplantıda söz alıp Türkiye'yi savundu.

Paşeyava, "Bugün Türkiye birçok terör örgütüne karşı can siparane mücadele ediyor. Türkiye aynı zamanda Avrupa adına insanlık adına da terörle mücadele ediyor ve bu yolda şehitler veriyor. Peki Avrupa'nın bazı ülkeleri ne yapıyor? Maalesef bazı Avrupa ülkeleri Türkiye'ye yeterli desteği vermediği gibi Türkiye'nin mücadele ettiği terör örgütlerin yandaşlarına da her türlü kolaylığı sağlıyor. Bu son derece üzücü. Üzücü olduğu kadar da kabul edilemez bir durumdur. " dedi.

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
7 Mart 2018 13:39
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}