SAĞLIK

Sivilcesiz, Sağlıklı ve Güzel Bir Cilt İsteyenler Karbonat'a Ne Dersiniz?

Sivilcesiz, Sağlıklı ve Güzel Bir Cilt İsteyenler Karbonata Ne Dersiniz?
Sivilcesiz, Sağlıklı ve Güzel Bir Cilt İsteyenler Karbonat'a Ne Dersiniz?

Mutfağımızdaki Sağlık!

Aynaya bakmaya korkan, ölü hücrelerle mücadele eden, sivilcelerle savaşan, erkek ve bayanlar korbonatla tanışmadınız mı? Korbonat bu sorunlarınıza çözüm olabilir.

Başlığı okuyan takipçilerimizin, 'Karbonat daha çok mutfakta ve hamur işlerinde kullanılır' dediklerini duyar gibiyiz. Karbonat'ın çok az bilinen bir özelliği de kozmetik ürünlerde, saç ve cilt sağlığı için kullanılıyor olması... Bu özelliğinin dışında karbonatın bazı hastalıklara iyi geldiği uzmanlar tarafından söyleniyor. Fakat karbonatın en önemli özelliği olarak karşımıza çıkan, cilt, diş ve saç bakımında fazla kullanılıyor olması...

Karbonat İle Sağlıklı Ciltler...

Karbonatın yüz cildine sağladığı ileri sürülen faydaları neler?

Bu bilgiyi vermeden, cilt doktorlarınız ilede görüşmeniz gerektiğini hatırlatarak, bir miktar karbonatı su ile karıştırınız ve yüzünüze uygulayınız. Bu uygulama exfoliator diye adlandırılan ölü hücrelerin tekrar aktif hale gelmesine yardımcı olur.

Veya ölü hücrelerden meydana gelen sorunların ortadan kalkmasını sağlar. Böylece yüz hatlarında meydana gelen sorunları doğal yöntemlerle ortadan kaldırabilirsiniz. Doğal ve ucuz yöntemlerle sağlıklı bir cilt sahibi olmanız karbonatla mümkün olur.

Karbonatın sivilce tedavisi için kullanılabilir mi?

Karbonat, özellikle ergenlik yaşlarında olan genç kadın ve erkeklerin sık sık rastladığı sorunlardan olan sivilce tedavisi için kullanılabileceği ileri sürülüyor. Sivilce ve akne sorunları ile mücadele ederken pahalı kimyasal maddeler yerine ucuz ve doğal olan karbonat ve bal karışımını kullanabilirsiniz.

Bunun için karbonatı bala karıştırın ve yüzünüze uygulayın. 15 dakika beklettikten sonra yüzünüzü yıkayın. Periyodik olarak bu uygulamaya devam edin. Belirli bir süre sonra sorunun ortadan kalktığını göreceksiniz.

Karbonatı Kullanırken Bunlara Dikkat!

Karbonat kimyasal bir madde olduğundan dolayı aşırı tüketilmesi bazı sorunlara neden olmaktadır. Bu yüzden kullanım dozu ve kullanım süresine dikkat edilmesi gerekir. Özellikle ciddi deri hastalıkları ile ilaçlı mücadele eden hastalar doktorlarına danışmadan kullanmamalıdırlar.

Aşırı şekilde cilde ve aknelere veya sivilceli bölgelere uygulanmamalıdır. Dozunu düşük tutarak gün aşırı kullanılabilir.

Kaynak: https://www.faydalarizararlari.com

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
7 Nisan 2018 12:17
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}