GÜNCEL

Erzurum'da Kar Sürprizi, 7 Dağa 1 Bağa Yağmadı Direk Bağa Yağdı!

Erzurumda Kar Sürprizi, 7 Dağa 1 Bağa Yağmadı Direk Bağa Yağdı!
Erzurum'da Kar Sürprizi, 7 Dağa 1 Bağa Yağmadı Direk Bağa Yağdı!

Erzurum'a, 2018 - 2019 Kış Sezonunun İl Karı Yağdı

Geçen, son bir kaç yıla kıyasla bu yıl 1 ay erken yağan kar, dün ilk olarak Palandöken dağına duvak oldu. Bugün ise yer yer lapa lapa yağan kar, şehir merkezi ve yüksek kesimleri beyaza bürüdü.

Kar Yağışından İlk Görüntüler!

Türkiye'nin kış turizminde gözde adreslerinden olan Erzurum ve Palandöken bu yıl sezonu erken açacağa benziyor. Şehir ve Palandöken şimdiden turizcilerin gözdesi olmaya aday. Sonbaharın tüm renkleri ve buna eklenen bem beyaz kar ile tur düzenleyen firmalara göz kırpan Erzurum unutulmaz anlar için beni tercih edin diyor.

Erzurum'a Mevsimin İlk Karı Yağdı

Meteoroloji Tahminleri Tuttu!

Meteoroloji yetkililerinin, 'Yurt genelinde yarın (24.10.2018 Çarşamba) Orta Akdeniz üzerinde bulunan alçak basınç merkezi ve bu merkeze bağlı cephe sistemleri ile 25.10.2018 Perşembe günü de Balkanlar üzerinden gelen soğuk havanın etkisine gireceği tahmin ediliyor.' tahmini tuttu.

Açıklamada, "Ülkemizde halen mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıklarının, Perşembe günü Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı havayla birlikte batı kesimlerden başlayarak hissedilir derecede (6-12); azalacağı ve mevsim normallerinin altına düşeceği tahmin ediliyor.

26.10.2018 Cuma; Doğu Karadeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Akdeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeyinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor." ifadelerine yer verildi.

Erzurum'a Mevsimin İlk Karı Yağdı

Soğuk Hava Yarın Ülkeyi Terk Ediyor!

Soğuk ve yağışlı sistemin Cumartesi günü Türkiye'yi terk etmesini beklediklerini kamuoyu ile paylaşan Meteoroloji ayrıca, "Aynı gün hava sıcaklıklarının artmaya başlayacağı, yeni haftayla birlikte ülkemiz genelinde mevsim normalleri üzerine çıkacağı tahmin ediliyor."dedi.

Erzurum'a Mevsimin İlk Karı Yağdı

Meteoroloji Uyarıyor!

Ülkemizi etkileyen sistemle birlikte görülmesi beklenen, ani sıcaklık değişiminin, kuvvetli yağış ve rüzgarın, yurdun kuzey ve iç kesimlerinin yükseklerinde beklenen kar yağışlarının oluşturabileceği olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması ve yayımlanacak olan meteorolojik uyarı ve raporların takip edilmesi ise önem arz etmektedir.

Erzurum'a Mevsimin İlk Karı Yağdı

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
26 Ekim 2018 15:43
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}