ERZURUMSPOR

Özdilek: Dokunma ile Penaltı Verilecek İse Çok Yazık, Bundan Sonra Hakemleri de Yeneceğiz!

Özdilek: Dokunma ile Penaltı Verilecek İse Çok Yazık, Bundan Sonra Hakemleri de Yeneceğiz!
Özdilek: Dokunma ile Penaltı Verilecek İse Çok Yazık, Bundan Sonra Hakemleri de Yeneceğiz!

B.B. Erzurumspor Kendi Evinde Hakemi Yenemedi 2 Puan Kaybetti!

Spor Toto Süperliğin 10. haftasında, B.B. Erzurumspor kendi evinde 10 kişi tamamladığı karşılaşmada Kasımpaşaspor ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmada hakemin kararları ev sahibi ekibin taraftarı, tekinik heyeti ve yönetimini çileden çıkardı.

B.B. Erzurumspor yeni teknik direktörü Mehmet Özdilek ile elde ettiği yükselişi, geçen hafta Trabzonspor deplasmanından güzel futbol ve puanla dönerek perçinledi. Bu hafta ise Kasımpaşaspor maçına kesin galibiyet parolası ile çıktı. Karşılaşmanın 40. dakikasında B. B. Erzurumspor, Emrah Başsan'ın sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda arka direkte müsait pozisyonda bulunan Lokman Gör'ün kafa vuruşuyla öne geçti. Karşılaşmanın 2. yarısının 75. dakikasında BB Erzurumspor'da Egemen Korkmaz, ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü. 79. dakikada ise Kasımpaşaspor kazandığı penaltıyı Diagne'yle gole çevirdi ve eşitliği sağladı.

Müsabaka ve müsabaka sonunda orta hakem Arda Kardeşler'in kararları eleştiri konusu oldu. B.B. Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, maçta ki penaltı için "Bu tür penaltı veriyorsan her maçta vereceksin" dedi.

Hakem Maçın Önüne Geçti!

Maç sonrası içeride penaltıyı seyrettiklerini aktaran Teknik Direktör Özdilek, "Bizde 30 yıldır futbolün içerisindeyiz. Üst düzey top oynadık. Böyle dokunmayla penaltı verilecek ise yazık. Bu çocukların emeklerine yazık, bu şehrin emeğine yazık, bu kadar basit olur mu? Hem penaltı yiyorsunuz hemde 10 kişi kalıyorsunuz. 2. penaltıyıda yiye bilirdik. Ama bakıldığı zaman beraberliği hakettik mi? Hak etmedik. Bence hakem maçın önüne geçti."

Arda Hoca Bundan Sonra Ne Kararlar Verecek Bakacağız!

Hakemin kararlarına isyan eden Özdilek bu kadar basit olmaması gerektiğini vurguladığı konuşmasında, sonuçta futbolcularının ciddi emeğiolduğunu söyledi. Hakkı ile verilecek penaltıya diyeceklerinin olmadığını sözlerine ekleyen Özdilek, " Arda hoca bakalım hangi maçta bundan sonra ne verecek? Oyuncularıma ve seyircilerimize teşekkür ediyorum."

Hakemleride Yeneceğiz!

Zaman zaman hakemleride yenmeleri gerektiğinide ifade eden Özdilek, "Onlarıda yeneceğiz" dedi.

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
28 Ekim 2018 17:44
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}