POLİTİKA

Serdar Sevimli'nin Hastalarının Duası Kabul Mu Oluyor!

Serdar Sevimlinin Hastalarının Duası Kabul Mu Oluyor!
Serdar Sevimli'nin Hastalarının Duası Kabul Mu Oluyor!

Gözler Ünlü Kalp Doktoru Serdar Sevimli'de!

Erzurum Bir Aydır Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Sevimli'yi Konuşuyor.

Peki hastaları tarafından çok sevilen Serdar Sevimli, adaylığının çok konuşulduğu bu noktaya nasıl geldi. 11 Kasım akşam saatlerine doğru ünlü kalp doktoru Prof. Dr. Serdar Sevimli MHP'den Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığını açıklıyordu.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Dr.Devlet BAHÇELİ'nin onayı ile , 20 yıllık meslek hayatım boyunca hizmet etmekten büyük bir haz duyduğum ERZURUM'a, Milliyetçi Hareket Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmekten onur duyuyorum. Karar sürecinde yer alan Genel başkan yardımcısı ve Erzurum Milletvekilimiz sayın Prof.Dr.Kamil AYDIN, Genel Başkan Yardımcısı sayın Sadir DURMAZ ve İl başkanımız sayın Naim KARATAŞ'a teşekkür ederim." diyordu.

Prof. Dr. Sevimli'nin bu paylaşımı, sosyal medyada gündem oluyor ve Erzurum onu konuşmaya başlıyordu. Bu arada bir kısım gelişmeler ile Cumhur İttifakı konuşulmaya başlanıyordu. Gözler Erzurum'daydı ve soru şuydu, 'Erzurum'da Ne Olacak?'

Karar Kesin Mi Değil Mi Belli Değil!

Kah adaylıktan çekildi, kah aday derken sosyal medya bu sefer MHP, Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Erzurum gündemiyle toplanmasını konuştu...

İddialara göre, MHP, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın ile partinin üst düzey yöneticilerinin hazır bulunduğu toplantıda, Erzurum'da AK Parti ile ittifak konusunun ele alındığı ileri sürülüyordu.

Bu arada fısıltı gazetesi, 'Hastalarının Duası Kabul Oldu' diyordu, neden sorusuna ise 'Onu Kaybetmek İstemiyorlar' cevabı geliyordu. Toplantıdan çıkan sonuçta ise, Serdar Sevimli'nin adaylığının geri çekileceği yönünde olduğu iddiası vardı.

Sevimli'den Açıklama...

2 Kasım gece saat 3 gibi Serdar Sevimli sosyal medya hesabından açıkla yapdı, "Sosyal medyada paylaşılan ve birinci şahıslardan duyulmuş gibi anlatılan bilgileri DİKKATE ALMAYINIZ. Bu bilgiler şahsi kanaatlerden oluşmaktadır. Elbette ki saygı duyuyoruz. Ülkemizi ve hususen şehrimizi ilgilendiren bu hassas süreçte, partimizin ve mensuplarımızın çalışma şevkini kıracak hareket söylem ve sosyal medya paylaşımlarına dikkat etmenizi rica ediyorum. Ayrıca hangi niyetle olursa olsun EYLEM,YÜRÜYÜŞ gibi çağrılara kesinlikle itibar etmeyiniz. Şunu bilmenizi istiyorum ki; Genel başkanımız, Erzurum milletvekilimiz, il başkanımız, MYK üyelerimiz ve partimizde görevli her birey; DEVLETİMİZİ, MİLLETİMİZİ ve hususen ERZURUM'u ilgilendiren konularda en üst düzeyde hassasiyete sahiptir. Milliyetçi Hareket Partisine gönül vermiş ülküdaşlarımızın ve parti ayırımı yapmadan karşılıklı muhabbet beslediğimiz tüm kardeşlerimizin, seçim hazırlıklarının yapıldığı bu günlerde, bize yakışan duruşu sergilememizde yardımcı olacaklarına tüm kalbimle inanıyorum. Kaderin memleketimiz için en hayırlı şekilde tecelli edeceğine eminiz. Saygılarımla.
Prof.Dr.Serdar SEVİMLİ"

Bilgi Edindikçe Yazı Güncellenecek.

Serdar Sevimi MHP

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
2 Aralık 2018 08:44
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}