BİLİYOR MUYDUNUZ?

İlk Bölümü Erzurum'da Çekilen Yemin Dizisi İzleyiciyle Buluşuyor

İlk Bölümü Erzurumda Çekilen Yemin Dizisi İzleyiciyle Buluşuyor
İlk Bölümü Erzurum'da Çekilen Yemin Dizisi İzleyiciyle Buluşuyor

İlk Bölümü Erzurum'da Çekilen Kanal 7 TV'nin Yeni Dizisi Yemin 18 Şubat'ta 19:00'da İzleyicileriyle Buluşuyor

Yönetmenliğini Ayhan Özen ve Serkan Mut'un yaptığı, genç ve başarılı oyuncu kadrosuyla Kanal 7 TV'nin yeni dizisi Yemin iki gencin yeminli aşk hikayesini konu alıyor. Yemin dizisinin ilk bölümü İl Kültür ve Turizm Müdürlüğümüz rehberliğinde Erzurum'da çekildi.

İki yeminli aşığın hikâyesinin anlatıldığı Yemin, olay örgüsü ile izleyiciyi ekran başına kilitleyecek. Reyhan taşrada doğmuş; geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Annesinin ölümünden sonra hem öksüz hem yetim kalan Reyhan'ın hayatı hiç ummadığı bir anda değişir. Dayısı gibi sevip saydığı ülkenin sayılı zenginlerinden Hikmet Tarhun, memleketi Erzurum'a yaptığı sürpriz ziyarette, genç kızdan oğlu Emir'le evlenmesini ister. Reyhan, Hikmet'e büyük minnet duysa da hiç tanımadığı biriyle evlenmeyi kabul etmez. Çünkü bu kendisini hiç görmeyen Emir'e de haksızlık olacaktır. Ancak Hikmet'in herkesten sakladığı sırrı, genç kızı bu evliliğe mecbur bırakır. Oğlu için büyük planları olan Cavidan ise gelin olarak taşralı bir kıza asla rıza göstermeyecek, imzalar atıldıktan sonra da evliliklerini bitirmek için elinden geleni yapacaktır.

İki gencin yeminli aşk hikayesini konu alan dizi her hafta içi saat 19:00'da kanal 7 Tv ekranlarında izleyicileriyle buluşacak.

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
18 Şubat 2019 18:23
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza