ERZURUMSPOR

Ünsal Kıraç Erzurumspor Yönetim Kurulu Görevinden İstifa Etti

Ünsal Kıraç Erzurumspor Yönetim Kurulu Görevinden İstifa Etti
Ünsal Kıraç Erzurumspor Yönetim Kurulu Görevinden İstifa Etti

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mehmet Sekmen Birlikte Göreve Gelen ve Erzurumspor Yönetim Kurulu Üyesi Olan Ünsal Kıraç Bu Görevinden İstifa Etti

Başkan Mehmet Sekmen'in yönettiği Kartal Belediyesi'nde 14 yıl başkan yardımcılığı görevinde bulunan ve aynı zamanda Kartalspor'da as başkanlık görevini yapan Ünsal Kıraç, futboldan yakından ilgiliydi. Uzun zamandır Erzurumspor'da Yönetim Kurulunda görev alan Kıraç bu görevinden istifa etti.

Ünsal Kıraç Kimdir?

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ünsal Kıraç, 1954 yılında Bayburt'ta doğdu. Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde eğitimini tamamlayan Kıraç, yaygın ve örgün eğitimin çeşitli branşlarında yönetici olarak iş hayatına başladı. Bir dönem Kültür Bakanlığı bünyesinde şube müdürü olan Kıraç, Başkan Mehmet Sekmen'in yönettiği Kartal Belediyesi'nde 14 yıl başkan yardımcılığı görevinde bulundu. Esenyurt Belediyesi'nde de Başkan Yardımcılığı vazifesini icra eden Kıraç, İstanbul'da kültür, sanat, spor ve edebiyat alanında seçkin çalışmalarda yer aldı. Yayımlanmış makale, kitap ve şiirleri bulunan Kıraç, Kartalspor'da as başkanlık görevinde bulunarak, Başkan Sekmen ile birlikte Türk sporuna yeni yıldızların kazandırılmasına katkı sağladı. Ülkedeki çeşitli sivil kitle örgütlerinde aktif görev alan Kıraç, evli ve dört çocuk babasıdır. Kıraç, Fransızca ve Arapça bilmektedir.

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
5 Mart 2019 16:57
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}