GÜNCEL

Erzurum'da O Ses Yarismasina Büyük Ilgi!

Erzurumda O Ses Yarismasina Büyük Ilgi!
Erzurum'da O Ses Yarismasina Büyük Ilgi!

Karayazi'da O Ses Heyecani!

Erzurum Büyüksehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Daire Baskanligi, Karayazi Ilçe Milli Egitim Müdürlügü ile birlikte renkli bir organizasyona imzasini atti.

Karayazi ilçe merkezinde gerçeklestirilen "O Ses Karayazi" adli yarisma programina katilan ögrenciler, yetenekleriyle usta ses sanatçilarina bile tas çikartti. Özcan Türe, Amir Yildirim ve Faruk Erbay gibi usta yorumcularin jüriliginde gerçeklestirilen yarisma, ilçe sakinlerinden de büyük ilgi görürken, yarismada dereceye giren ögrenciler, Büyüksehir Belediyesi sayesinde müzik alaninda özel bir egitim alma imkânina da kavustular.

O Ses Karayazi

Ilgi Alani Belirleme!

Erzurum Büyüksehir Belediye Baskani Mehmet Sekmen, egitim-ögretim süreçlerinde 'ilgi alani belirleme' seklinde önemli bir yöntem bulunduguna dikkati çekerek, "Bu yöntemle çocuklarin kabiliyetli olduklari ve ilgi duyduklari alan belirlenir ve ona göre bir egitim planlamasi yapilir. Karayazi Ilçe Milli Egitim Müdürlügü ile birlikte gerçeklestirdigimiz bu yarisma da, müzige ilgi duyan ve bu alanda kabiliyeti olan çocuklarimizi tespit etme amaci tasiyordu" dedi.

O Ses Karayazi

Sekmen'den Destek Sözü...

Ses yarismasina katilan Karayazili çocuklarin ortaya koydugu performansin göz kamastirici oldugunu dile getiren Büyüksehir Belediye Baskani Mehmet Sekmen, "Bu çocuklarimizi elbette kabiliyetleriyle bas basa birakacak degiliz. Tüm ögrencilerimiz gibi, onlarin da basarili bir egitim-ögretim süreci geçirmelerini saglamanin yaninda, ilgi duyduklari müzik alaninda da destekçileri olacagiz. Kabiliyetlerini ön plana çikartacak, özel bir egitim almalarini mümkün hale getirecek ve Erzurum'a yepyeni ses, saz ve söz ustalari kazandiracagiz. Bu organizasyonun gerçeklestirilmesinde isbirligi yaptigimiz basta Karayazi Ilçe Milli Egitim Müdürlügümüz olmak üzere emegi geçen herkese tesekkür ediyorum" diye konustu.

Kaynak: Erzurum Büyüksehir Belediyesi

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
18 Haziran 2019 20:26
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}