POLİTİKA

Serdar Sevimli'den Açiklama Var: Erzurum'dan Ayrilmamiz Söz Konusu Degil!

Serdar Sevimliden Açiklama Var: Erzurumdan Ayrilmamiz Söz Konusu Degil!
Serdar Sevimli'den Açiklama Var: Erzurum'dan Ayrilmamiz Söz Konusu Degil!

Memlekete Hizmet, Hekimlik Meslegi ile Devam Edecek!

Erzurumlu ünlü kalp doktoru Prof. Dr. Serdar Sevimli, 'Erzurum'dan Ayriliyor Mu' sorusuna, sosyal medya hesabindan cevap verdi.

1975 Erzurum Pasinler dogumlu olan Prof. Dr. Serdar Sevimli, yaptigi açiklamada, "Herhangi bir nedenden dolayi Erzurum'dan ayrilmamiz söz konusu degildir" dedi.

Serdar Sevimli'den Açiklama Var: Erzurum'dan Ayrilmamiz Söz Konusu Degil

Iste Prof Dr. Serdar Sevimlinin Açiklamasi

"Kamuoyunda çikan haberler üzerine açiklama ihtiyaci duyulmustur.

Öncelikle sunu net olarak belirtmeliyim ki; vatanini, milletini ve memleketini seven hiç kimse, kendinden beklenen karsisinda, PAZARLIK gibi onursuz bir davranis içinde olamaz. MILLIYETÇI durusta pazarlik kültürü yoktur.

Bizden ayni sey degil bir, yüz kere istense ''DEVLET''e bagliligimiz, bize yüz kere, belki bin kere ayni durusu sergiletecektir. Hayatta bir insanin alabilecegi en büyük ödül ONURLU kalabilmektir.

Yaklasik 5 aydir nerdeyse her gün telefonla aranip bize bildirilen, '' bizi seven dostlarimizin beklentileri-yakistirmalari ve bazi çevrelerin korkulari '' üzerinden köpürtülen bu iddialar asilsizdir. Herhangi bir nedenden dolayi Erzurum'dan ayrilmamiz söz konusu degildir. Memleketimize hizmetteki iddiamiz HEKIMLIK meslegi ile devam edecektir. Memleketimiz konusunda duyarliligimizi hiçbir zaman kaybetmeyecegiz.

Tek yüce yasasi kendi çikarlari ve esenlikleri olan; ve CUMHUR ITTIFAKI kapsaminda, sergilenen durusu ve alinacak sonucu kapali kapilar ardinda küçümseyip, umut ettikleri ''HEZIMET'' ortaya çikmayinca, elleri çatlayana kadar alkislayanlar... Suskunlugumuza ragmen ITIBAR CELLATLIGINA soyunup, ellerine geçen her firsatta bize aba altindan sopa gösterip, anlamsiz polemiklerin içine çekmeye çalisanlar... Hiç bir tehdite boyun egmeyecegimiz gibi, fedakarlik müessesesinin yüksek ruhu olan ''DEVLET''çi durus, size karsi en güzel cevap olacaktir..."

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
9 Haziran 2019 12:47
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}