ŞEHRİ KEŞFET

Erzurum'un Facebook ve İnstagram Fotoğrafçılarına Sunduğu Eşsiz Mekanları!

Erzurumun Facebook ve İnstagram Fotoğrafçılarına Sunduğu Eşsiz Mekanları!
Erzurum'un Facebook ve İnstagram Fotoğrafçılarına Sunduğu Eşsiz Mekanları!

Bu Alanlar Fotoğraflarınıza Değer Katıyor!

Günümüzde sosyal medya, özellikle Instagram kullanmayan neredeyse yok gibi!

Kullanıcıların kimisi paylaşımlara göz gezdirmek için, kimiside fotoğraf paylaşmak için günün belli saatlerinde Instagram'a bakıyor. Eğer siz ikinci grupta yer alıyorsanız bu haberimiz size!

Sema ile yer yüzünün buluştuğu, dört mevsimin en ince ayrıntılarına kadar yaşandığı bu nadide şehrin en güzel yerlerini keşfetmek istiyorsanız Erzurum'un en iyi Instagram'lık yerlerini sizler için derliyoruz...

Lala Paşa Cami

Lala Paşa Cami

Erzurum'da Osmanlı döneminde yapılan ilk cami özelliği taşıyan yapı, Kanuni Sultan Süleyman'ın komutanı, Kıbrıs fatihi, Sadrazam Lala Mustafa Paşa; Erzurum Beylerbeyi görevini yürüttüğü dönemde, 1562 yılında camiyi yaptırmıştır. Tarihi yapı yaz, kış, yağmur ve kar durumuna göre İnstagram fotoğrafçılarına farklı görüntüler sunuyor.

Erzurum Ejder 3200

Havaalanı ve Terminal Yolu

Erzurum'a Havaalanı veya Terminal yolundan giriş yapılırken Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi yanı başında yer alan bu minyatür mekan sizlere Palandöken manzarası ile eşsiz kareler çekme fırsatı veriyor.

Olimpiyat Parkı

Olimpiyat Parkı

Erzurum'un Yakutiye ilçe sınırlarında, MNG Alışveriş ve Yaşam Merkezi karşısında yer alan Olimpiyat Parkı yerleşkesi içerisinde yer alan yapay gölet Palandöken dağı ile sizlere farklı karaler yakalama imkanı sunuyor.

Tortum Gölü

Tortum Gölü

18. yüzyılda oluşmuş, eşsiz büyüleyici görüntüsüyle Tortum Gölü Erzurum'un turizm değerlerindendir. Sizler bu manzara karşısında ilk önce tutulacaksınız ardından anın tadını çıkaracaksınız.

Narman Peri Bacaları

Narman Peri Bacaları

Erzurum'un Narman ilçe sınırları içinde yer alan ve turizmciler için yeni keşfedilen bu eşsiz peri bacaları kiremint renği görüntüsü ile bir başka güzelikteler. Örneği olmadığı ifade edilen bu manzara İnstagram fotoğrafçılarını bekliyor.

Oltu Gökkuşağı Tepeleri

Oltu Gökkuşağı Tepeleri

Erzurum'un Oltu İlçesinde yer alan bu manzara İnstagram fenomenleri tarafından daha henüz keşfedilmedi. Eşsiz güzellikteki bu manzara sizlere parmaklarınızı ısırtacak.

Doğu Ekspresi

Doğu Ekspresi

Son yıllarda sosyal medya kullanıcıları tarafından tercih edilen Doğu Ekspresi Erzurum'da geçiş güzergahları ile İnstagram kullanıcılarını bekliyor. Bu kare Hasankale (Pasinler) ilçe sınırları içinde çekildi. Doğada yürüyüş yapan nice kullanıcılar daha farklı karaler çekerken kimi kullanıcılar Erzurum'da Doğu Ekspresine binip Hasankale'ye geçiyor. Ardından tekrar Doğu Ekspresi ile Erzurum'a dönüyor.

Erzurum tarihi sokaklar

Tarih Kokan Sokaklar

Erzurum tarih kokan sokakları ile de İnstagram fotoğrafçılarını kendine hayran bırakacaktır. Geçmişten izlerin mavi gökyüzü ve yeşil doğa ile yazın, sarı yapraklarla sonbahar da ve beyaz örtüsü ile kışın bir başka kareleyeceksiniz.

Tortum Şelalesi

Tortum Şelalesi

Asya ve Avrupa kıtaları'nın en yükseği olan Tortum Şelalesi Erzurum'un bir başka değeri olarak karşınızda. 22 metre genişliğinde ve 48 metre yüksekliğinde ki Tortum Şelalesi her mevsim farklı güzellikte...

Erzurum Gün Batımı

Erzurum'da Gün Batımı

Erzurum'da akşam ezanı vakti fotoğrafı ile içeriğimize nokta koymuyoruz. Sizlerden gelenler ve elimizdeki diğer veriler ile içeriği zenginleştimeye devam edeceğiz.

Görsel Kaynak: Furkan Yılmaz / Nihat Kılıçoğulları / Uğur Sağıroğlu / Erdal Barın

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
1 Eylül 2019 16:14
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}