ERZURUMLU ÜNLÜLER

İbrahim Erkal'ın Kızı Elifsu Yürekleri Burktu 'Baba Kalk Seni Özledim!'

İbrahim Erkalın Kızı Elifsu Yürekleri Burktu Baba Kalk Seni Özledim!
İbrahim Erkal'ın Kızı Elifsu Yürekleri Burktu 'Baba Kalk Seni Özledim!'

Canısı Duygulandırdı!

Erzurumlu merhum sanatçı İbrahim Erkal'ın 2 buçuk yaşındaki kızı babasının mezarındaki sözleriyle duygulandırdı.

Kanal D Magazin 2 sene önce geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden hemşehrimiz İbrahim Erkal'ın evine konuk oldu. Röportajda Erkal'ın 2,5 yaşındaki kızı Elifsu, 12 günlükken kaybettiği babasının "Ömrüm" şarkısını okudu. Röportajda minik Elifsu'nun babasının mezarına gidip, "Baba kalk seni özledim" demesi ise yürekleri dağladı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programının magazin müdürü Asiye Acar, İbrahim Erkal'ın eşi Filiz Erkal'ın evine giderek röportaj yaptı.

İbrahim Erkal'ın Kızı Elifsu Yürekleri Burktu 'Baba Kalk Seni Özledim!

O Hiç Gitmedi...

Asiye Acar'a eşinin ölümünden sonra yaşadıklarını anlatan Filiz Erkal, şunları söyledi: "Kızım ölümün ne olduğunu bilmez ama sürekli mezarlığa götürüyorum orada görüyor. İbrahim gitti kızımızı bıraktı onunla oyalanıyorum. Sürekli babasını gösterip şarkılarını dinletiyorum. Babasının fotoğrafını ya da şarkısını duyduğunda hemen tanıyor. Bedenen bizimle değil ama ruhen hep bizimle gibi. O hiç gitmedi.

İbrahim Erkal'ın Kızı Elifsu Yürekleri Burktu 'Baba Kalk Seni Özledim!

Gözü Arkada Kaldı...

İbrahim Erkal'ın eşi Filiz Erkal kızı ve kendi yaşadıklarını şöyle anlattı, "Mezarlığı suluyorduk. Elifsu 'Baba kalk hadi seni özledim bu suyu iç' dedi. Özellikle seni özledim dediği zaman içimden bir şey koptu gibi... Özlediğimde falan rüyamda görüyorum. En son 3-4 gün önce gördüm. Genelde rüyamda hiç konuşmuyor ve genelde gelip sarılır. Gözü arkada kaldı sonuçta arkada 12 günlük bebeği vardı."

Albüm Geliyor...

Filiz Erkal, "Bir projemiz var. İbrahim'in bütün şarkılarından oluşan bir albüm hazırlayacağız. Şimdi sanatçılarla bir görüşmemiz var. Yıldız Tilbe zaten her zaman arkamızda. Kendisi İbrahim'in şarkılarında ayrı bir albüm yapacak bir de bizim albümde okuyacak. İbrahim zaten İbrahim Erkal'ın klasikleri diye ünlüleri ve okuyacakları şarkıları yazmış. Cengiz Kurtoğlu, Demet Akalın gibi isimler vardı. Hepsinin karşısına hangi şarkıyı okuyacağını da yazmış..."

Kaynak: Kanal D Magazin

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
24 Eylül 2019 15:59
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza