ERZURUMSPOR

Erzurumspor Hacının Yağ Akımı'na Kapıldı!

Erzurumspor Hacının Yağ Akımına Kapıldı!
Erzurumspor Hacının Yağ Akımı'na Kapıldı!

Hacının Yağ Akımına Kapılan Pote ve Emrah Gol Sözü Verdi!

Büyükşehir Belediye Erzurumspor teknik heyet ve futbolcuları Hacının Yağ Akımı'na kapıldı. Pote ve Emrah gol sözü verdi.

Erzurum'un Palandöken ilçesinde yer alan, şehrin köklü işletmesi olan Üçler Döner İskender işletmecisi Hacının Yağ Akımı ile adından söz ettiren ve fenomen olan Mustafa Atmaca Erzurumspor heyetini yağ akımı ile motive etti.

Erzurumspor teknik heyet ve futbolcuların tam kadro yer aldıkları etkinlik, TV8 ekranlarında Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu yaptığı Erzurumspor yardım gecesinde Mustafa Atmaca'nın 500 forma ve deplasman maçları öncesi yemek sözü ile gündem olmuştu.

Erzurumspor Hacının Yağ Akımı'na Kapıldı!

Teknik Direktör ve Futbolcularla Yağ Akımı!

Üçler Döner İskender Yenişehir şubesinde gerçekşen programda Mustafa Atmaca futbolcularla tek tek ilgilendi. Emrah Başsan, Teknik Direktör Erkan Sözeri, Jugurtha Hamroun ve Osman Çelik ile İskender'e birlikte yağ akımı uyguladı. Yanı sıra Osman Çelik'in doğum günü kutlandı.

Erzurumspor Hacının Yağ Akımı'na Kapıldı!

Futbolculardan Gol Sözü!

Mustafa Atmaca Erzurumspor'un bu hafta karşılaşacağı Osmanlıspor maçı için Mıckael Pote ve Emrah Başsan'dan gol sözü aldı.

Takımın formada futbolcusu Emrah Başsan Mustafa Atmaca'ya asist sözü verirken, "Üstünede bir gol sözü eklemek istiyorum" diye konuştu.

Erzurumspor Hacının Yağ Akımı Emrah Başsan

Başsan: Saha İçi Bizde, Dışı Sizde!

Üçler Döner İskender ve Hacının Yağ Akımı ile her şeyin keyifli olduğunu sözlerine ekleyen Başsan, " Hacı abimizin yemekelerinin maçta tesir edeceğini düşünüyorum. Çok keyifli bir ortam oldu..." dedi.

Ayrıca, Mustafa Atmaca'yı maçlara davet eden Başsan, saha içinde kendilerinin saha dışında ise Erzurumspor taraftarlarının başarılı olmaları gerektiğini vurguladı.

Erzurumspor Hacının Yağ Akımı Erkan Sözeri

Teknik Direktör Sözeri'den Teşekkür!

Program sonunda çevrede toplanan çocukları kırmayıp, fotoğraf çekilen ve imza veren Teknik Direktör Erkan Sözeri, Mustafa Atmaca'ya nazik daveti için teşekkür etti.
Mustafa Atmaca'nın sezon başında, Erzurumspor yardım gecesi ile yaptığı desteği hatırlatan Sözeri, "Çok mutlu olduk. Bizler yakaladığımız bu performansı devam ettirip Hacı Mustafa Atmaca'yı sık sık ziyaret etmek istiyoruz." şeklinde konuştu.

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
27 Kasım 2019 23:18
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}