EKONOMİ

Hilton MNG AVM'nin Karşısında Mı Olsun?

Hilton MNG AVMnin Karşısında Mı Olsun?
Hilton MNG AVM'nin Karşısında Mı Olsun?

Beş Yıldızlı Otel Zincirinden Erzurum'a Yatırım!

Kış turizminin gözde şehirlerinden Erzurum'a yatırım yapacak olan Hilton'un oteli, MNG AVM karşısına yapacağı kaydediliyor.

Konuya ilişkin 2019'ilk il günlerinde Erzurum Valisi Okay Memiş, Erzurumluların uzun süredir beklediği 5 yıldızlı otel ihalesinin yakında tamamlanacağı müjdesini vermişti.

Valinin o tarihlerde yaptığı açıklama ile hangi firmanın bu yatırımı yapacağı merak uyandırmıştı. Yatırımı 5 yıldızlı Hilton Oteli'nin yapacağını kamuoyu ile paylaşmıştı. Ayrıca otelin 17 ay içinde faaliyete geçeceği ileri sürmüş ve yatırımcının oteli şehrin içinde yapacağını aktarmıştı.

O tarihlerde Hilton Otel'in, MNG AVM karşısında temel atacağı dillerde dolaşıyordu.

Hilton Otel İçin Net Adres Verilmedi!

Son olarak ise Erzurum Valiliği, "Kültür ve Turizm Bakanlığı, Erzurum Milletvekilleri ve Valilik ile Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle şehre 174 odalı 5 Yıldızlı ‘Hilton Garden Inn’ oteli yapılıyor” bilgisi paylaşılmış oldu.

2018 Temmuz'da KAP'a Açıklama Yapılmıştı…

Reysaş Holding, Erzurum Palandöken Kayak Merkezi'nde yapacağı Hilton Oteli yatırımı için Kamuyu Aydınlatma Platformu'na da (KAP) açıklama yapmış ve "Şirketimizin 09/07/2018 tarih ve 456 nolu Yönetim Kurulu Kararı doğrultusunda; Erzurum İli Palandöken İlçesi Solakzade Mahallesi 12579 Ada 1 Parsel üzerinde bulunan T.C.Erzurum Büyükşehir Belediyesi'ne ait 5.169,62 m2'lik arsa 3.105.000-TL bedel ile satın alınmıştır. Alınan arsanın bedelinin yarısı peşin, kalan kısmı 20 eşit taksitte ödenecektir. Söz konusu arsa üzerine yaklaşık 150 odalı 300 yataklı Hilton Otel Binası yapılacak olup, otelin 2019-2020 yılında faaliyete geçmesi planlanmaktadır. Kamuoyunun ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız " ifadelerine yer verilmişti.

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
8 Haziran 2020 18:37
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}