ERZURUMSPOR

Erzurumspor Beşiktaş Maçı Sonrası Spor Yazarları Ne Dedi?

Erzurumspor Beşiktaş Maçı Sonrası Spor Yazarları Ne Dedi?
Erzurumspor Beşiktaş Maçı Sonrası Spor Yazarları Ne Dedi?


Erzurumspor Tarih Yazdı

Mavi Beyazlılar Çeyrek Finale Adını Yazdırdı!

B.B. Erzurumspor Ziraat Türkiye Kupasında tarihinde ilk kez çeyrek finale uzandı. Dadaşlar Beşiktaş'ı 2 maçta yarım dizine gol ve 2 galibiyet ile geçti. İşte karşılaşmalar sonrası akıllarda kalan ve spor yazarlarının yorumları...

İlk karşılaşma Erzurum Kazım Karabekir Stadyumunda oynandı. Erzurumspor'un 3-2'lik galibiyeti ile biten maç sonrası Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın soğuk hava üzerine söylemleri tepkiye neden oldu.

İkinci karşılaşma İstanbul Vodafone Arena'da oynandı. Beşiktaş kendi evinde de Erzurumspor'ar 3-2 yenilmekten kurtulamadı. Akıllara ise Abdullah Avcı'nın Erzurum'da soğuk hava üzerine söylemleri geldi.

Çift başlı kartalların sahada verdiği cevaba Erzurumspor'un başarılı futbolcusu Osman Çelik ise "İyi hava şartları kötü hava şartları sonuç aynı, fazla söze gerek yok görüyorsunuz" söylemi ile Abdullah Avcı'ya göndermede bulundu.

Spor Yazarları Erzurumspor Beşiktaş Maçını Yorumladı...

Erzurumspor Tarih Yazdı Spor Yazarları Ne Dedi?

Güntekin Onay Hürriyet

Erzurumspor-Beşiktaş maçı sonrası Güntekin Onay: Bunun izahı olamaz!
Onay, 'Radikal hamleler şart'
Erzurumspor'dan 2 maçta 6 gol yiyerek elenmenin izahı olamaz. Beşiktaş'ın saha içi-dışı her yeri sorunlu. Ekonomik, psikolojik çöküş sonunda sahaya da yansıdı, kötü sonuçlar üst üste gelirken, kimse bu gidişata ‘Dur' demedi.
Beşiktaş bu girdaptan çıkmak için radikal hamleler yapmalı. Erzurumspor 2 maçı da hak etti. Kocaman bir alkış Dadaşlara...

Erzurumspor Beşiktaş Maçı Sonrası Spor Yazarları Ne Dedi?

Oktay Derelioğlu Takvim

Beşiktaş'ın kadrosu önceki sezonlara göre kötü olabilir. Ancak bu kadro bir alt ligdeki Erzurum'a her iki maçta da yeniliyorsa sorun kalite değil, kimya ve ruh eksikliğidir. Beşiktaş bu sezon hem maddi hem de manevi olarak çöküş içerisinde. Bu çöküş teknik heyet ve futbolcuları derin bir şekilde etkisi altına almış. Beşiktaş'ta ileriye dönük hiçbir ışık göremiyoruz.

Erzurumspor Beşiktaş Maçı Sonrası Spor Yazarları Ne Dedi?

Gülengül Altınsay Cumhuriyet

Kartal'a bir şok da Erzurumspor'dan geldi. Maçın daha 33. saniyede Erzurum'un golüyle başlaması Beşiktaş için şanssızlıktı. Sonra karşılıklı gol yağmuru izledik. Aslında hiç de fena oynamıyordu Siyah-Beyazlılar. Kartal'ın bir golü de skandal ofsayt kararıyla VAR'dan döndü. Yine de skor 2-1 Beşiktaş'ın lehine geldiğinde ümitlendi Siyah-Beyazlılar. Ama ardından Beşiktaş'ın savunma hatalarını değerlendiren Erzurum'un golleri gelince Siyah-Beyazlılar için Türkiye Kupası defteri de kapanmış oldu.

Erzurumspor Tarih Yazdı Spor Yazarları Ne Dedi?

Ali Ece Fanatik

Altıpastan koskoca kale yerine kafayla Erzurumspor 'un yedek kalecisi Kayacan'a geri pas verir gibi topa vuran var, isyan eden N'Koudou'nun servislerini heba edenler gırla var Ö 32'de N'Koudou artık o kadar yüksek kalite bir servis yaptı ki Diaby bile sağıyla gol attı! 38 'de Diaby Beşiktaş''a geldiğinden beri açık ara en iyi şutunu attı, gol oldu. Ancak hakem bey, Karius bile kalede olsa görüş açısını engelleyemecek bir pozisyonda VAR'dan ofsayt icat etti: Hakem elbisesi giyen şahsın babasını hatırlayınca şaşkınlığım geçti!

Erzurumspor Tarih Yazdı

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
23 Ocak 2020 10:57
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}